Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

kill zone 2+MAG'e karşılık pes 2010 takası değer mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

Killzone 2 ve MAG FPS oyunudur Killzone 2 en iyi FPS'dir bence kaplamalar grafikler mükemmel oynanış zaten ps3'e özel olduğu için kolay ve rahat ilk kez FPS oynuyorsan biraz alışmak zaman alabilir.. Killzone2 SinglePlayer ve MultiPlayer olarak oynayabilirsin.. MAG yine PS3 için yapılan özel bir oyun.. oyun sadece MultiPlayer olarak oynanıyor.. MultiPlayer oyunları seviyorsan ve FPS oynamayıda seviyorsan kesinlikle seversin, grafik olarak üstüne fazla düşülmemiş ama Killzone2 kadar da kaliteli değil o kadar berbat da değil yeterli bir grafik var oyunda oyunun en büyük artısı 250 kişiye kadar online oynanıyor olması, 1 haritada 25o kişi oynayabiliyorsunuz. tabi bunun için level yükseltmeniz gerek.

ayrıca GOW Trilogy fiyatı o civarlarda olmaması lazım 150 TL'ye felan gelcekti galiba shopto ile o GOW Pandora Box fiyatıdır
     kill zone 2+MAG'e karşılık pes 2010 takası değer mi?

EDIT
    @rds
    ok tartışmaya gerek yok

o da ne öyle pandoranın kutusu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

quote:

PS3 için baya oluyor çıkalı.. oynayıp bitirdim bile ben

Bu oyun 1.bölge çıktı, yeni çıkacak olan 2.bölge PAL oyun.

şimdi ben gow collection alırsam aradaki farka dual shock 3 alırım ki öyle yapcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruktozamin

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

hocam konuyla alakası yok ama 250 gb ps3+mag+kz2=860 tl iyi fiyatmiş nereden aldın acaba bende fat i slimle değiştirmek istiyorum da

sanalmarketimcom sitesinden önce 120 slim sipariş ettim.Stok da olmadığı halde gece 12 de sipariş etmem yüzünden update edemedikleri için para çekmiş oldular.Sabah arayıp hemen parayı iade ettiler.Dedim 250gb alayım o zaman onlarda fazladan 1 oyun daha hediye ettiler garanti bonus ile peşin fiyatından %6 indirim artı 9 taksit daha yaptılar.

ohh ballı seni süper almışsın varya abicim

@meto_baran
    o zaten

@fruktozamin

aynen öyle abicim forumun ikinci el bölümünde çok rahat Gow collection bulabilirsin gidip mağazalardan da DS3 alabilirsin Spot satanlara sakın güvenme DS3 konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekilmisFilm -- 6 Nisan 2010; 17:47:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fruktozamin

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

hocam konuyla alakası yok ama 250 gb ps3+mag+kz2=860 tl iyi fiyatmiş nereden aldın acaba bende fat i slimle değiştirmek istiyorum da

sanalmarketimcom sitesinden önce 120 slim sipariş ettim.Stok da olmadığı halde gece 12 de sipariş etmem yüzünden update edemedikleri için para çekmiş oldular.Sabah arayıp hemen parayı iade ettiler.Dedim 250gb alayım o zaman onlarda fazladan 1 oyun daha hediye ettiler garanti bonus ile peşin fiyatından %6 indirim artı 9 taksit daha yaptılar.

ohh ballı seni süper almışsın varya abicim

Tavsiye ederim çok uygun fiyatları ve beklemediğiniz kadar ilgililer ekşideki yorumları okuyun daha iyi anlarsınız.DS 3'ü shopto'dan alcam gibiyim gow collectiomla beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruktozamin -- 6 Nisan 2010; 17:50:04 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.