Şimdi Ara

Kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belirttiğim gibi Hp Laptopum var Oyuna girince 2-3 dakiak sonra ekran kararıyor kendini kapatıyor nasil çözcem bu problemi lütfen yardim

• dostum bilgisayarının modeli nedir yada özellikleri nedir? açtığın oyun nedir ?
    bilgisayarda kaç oyun yüklü ve diğer oyunlarda da aynı sıkıntıları yaşadın mı ?
    oyunu daha önceden oynuyor muydun ?

ekran kartından olması kuvvetli muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techkalem

dostum bilgisayarının modeli nedir yada özellikleri nedir? açtığın oyun nedir ?
    bilgisayarda kaç oyun yüklü ve diğer oyunlarda da aynı sıkıntıları yaşadın mı ?
    oyunu daha önceden oynuyor muydun ?

ekran kartından olması kuvvetli muhtemel.

Hp pavillion 4 gb Ram 2 gb ekran karti Açtıgım Online oyun
  • ramou901 R kullanıcısına yanıt
    oyun flash destekli ise flash sürümünü kontrol et (büyük ihtimal bununla alakası olmaz ama dene)

ekran kartı güncelliğini dene

hp pavillion'larda genel bi ekran kartı sıkıntısı yaşanıyor. Ancak onlar genelde siyah ekranda kalıyor şahsen ben iki pavillion da buna denk geldim. ekran kartı değiştirdik. ancak senin ki böyle bir durum gibi görünmüyor.

ayrıca bildiğim kadarıyla pavillion'lar çift ekran kartı (yanlışım varsa düzelt) belki de ekran kartı arasında ki geçiş sağlanamadığı için hata olarak ekranı kapatabilir. bu geçişi kontrol et hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.