Şimdi Ara

KILITLENEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen git onu arkadasLarına anlat biz biliyoruz
    hotan kalesini biz alacaz diye son gun uniondan banlayan bir adam ne kadar insan olabilirki senin guild indkiler o kadar işte kaldı senın guild indekı adamların bir kacını tanıyorum cok yalaka ve nankor sakın bana o guild i savunma ben biliyorum kımın ne oldugunu
    2.cisi o arkadas a ben kotu amaclı yazmak istemedim ehrkesin kendi zevk i istedigi char i alır istedigi char la oynar orası onun zevkine kalmıs ben yanlızca sp kasmanın zor oldugunu anlatmaya calistim

tekrar soyluyorum o guild i bana anlatma cok ama cok iyi biiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuZGaR_Boy

sen git onu arkadasLarına anlat biz biliyoruz
    hotan kalesini biz alacaz diye son gun uniondan banlayan bir adam ne kadar insan olabilirki senin guild indkiler o kadar işte kaldı senın guild indekı adamların bir kacını tanıyorum cok yalaka ve nankor sakın bana o guild i savunma ben biliyorum kımın ne oldugunu
    2.cisi o arkadas a ben kotu amaclı yazmak istemedim ehrkesin kendi zevk i istedigi char i alır istedigi char la oynar orası onun zevkine kalmıs ben yanlızca sp kasmanın zor oldugunu anlatmaya calistim

tekrar soyluyorum o guild i bana anlatma cok ama cok iyi biiyorum

neden banladığımızı biliyor musun acaba? guilde poyrazı aldınız adam 40 kere söyledi size atın diye atmadınız. sonra biri grant name ine küfür yazınca hemen ayaklandınız. adam da siz poyrazı banlamadınız dedi sonra banlandınız zaten. ayrıca banlanmasanız alabilcek miydiniz merak ediyorum. hem arkamızdan iş çevirin bi de şikayet edin... perşembe sabahı level ortalaması 99.2 idi bizim guildin. alma ihtimalinizi bir düşün bakalım

• hayır kardesim o nı sen once git masterine sole creater keleyi bizim alacagımızdan korkup unıodan attı merak etmesin zaten su an unon tamamlaniyor bu hafta kı savasta gorecegiz sizi
  • hadi bakalım =)
  • bu arad sizin fusion cu lar bize gelmek istiyor senin guild masterin bir hirsiz bunuda bil 5 bil gold tolanmis ha s.... gitsin ordan bir insan ac gozlu olmasin ne diyeyim....
  • valla beni hiç ilgilendirmez. paramı veriyor mu bana? veriyor. gerisi naparsa yapsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.