Şimdi Ara

Kilis Pazarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben istanbuldan adanaya yeni geldim ve burda herkes kilis pazarı diye bir yerden bahsediyor bir örnek vermek gerekirse, Motorola V3 piyasaya ilk çıktıgında hatırlarsanız piyasada 1.200 YTL cıvarında idi, orda 800 YTL imiş o zamanlar. Bu Kilis Pazarı hakkında fikri olan var mı ? Belki de Pazarı Doğu Bank a bir alternatif olur.

• kılısı bılmam ama ş.urfada böyle bır yer olduğunu söylemişterdi bi iş gezisi için gittiğimde orayada uğradım fıyatları doğu banktan ortalama 10 ytl daha ucuzdu o kadarda bir şey fark etmiyordu yanı
  • Kıbrıstan gelmesi mümkün değil ben orda okudum. Ordaki cep telefonu fiyatları inanılmaz Samsung D500 e 1 milyar fiyat çekiyordu adamlar.
  • bende kıbrısta okudum..oradaki elektronik cihaz ucuzluğu 6-7 sene geride kaldı...artık herşey %50 pahalı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FAZLA BİRŞEY FAKETMEZ

HATTA DAHA PAHALIYA MAL ŞİMDİ 10-20-50 MİLYON UCUZ DİYE
    İSTANBULDAN TAAAAAAAAAA ADANAYA GİDECEM ORDA ALICAM
    ORDAN TAAAAAAAAAAAAA İSTANBULA GERİ GİDİCEM

Orjinalden alıntı: bhdr

bende kıbrısta okudum..oradaki elektronik cihaz ucuzluğu 6-7 sene geride kaldı...artık herşey %50 pahalı...

Ewet ya niye öyle acaba...
    Ark.lar ben Mersinde üni. okudum.O zamanlar (90'lar) genel olarak hertürlü kaçak mallar Kıbrıs veya Suriyeden gelirdi.
    Şu an durum nedir bilemem.
    2 sene garantili D500 820 YTL,
    1 Hafta kullanılmış D500 700 YTL,
    Kaçak D500 750 YTL.($ 1200 seviyelerine geldiğinde 700 e satmışlar)

Gitmişken bide 4 adet GP2400mah lık pil Artı bi tane Şarj Aleti aldım 20 milyona bana oda ucuz geldi açıkcası. Bir dahaki gidişime kadar bir liste yapalım bende ona göre fiyatları öğrenip size bildireyim.
  • o eskidendi kilis pazarı ama şimdi pek te avantajlı yönü yok... sıkı kontroller o açıdan doğubank yine birinci...
    *** Düşersin ama kalkarsın, kaçırırsın ama yakalarsın, vazgeçmezsen başarırsın...***
  • onakalırsa nakka dostum dogubankında eskicazibesi yok
  • walla bana doğubank demeyin iğrenç bir yer. hayatta oradan mal almam. adamlar müşteriye nasıl davranacağını bilmiyor. kaç arkadaşımı yolladıysam bin pişman oldu gittiğine. walla yarı fiyatına da olsa almam oradan. dağdan gelmiş hanzolar orada dükkan açmış insanları kazıklayarak para kazanıyorlar. çoğu ürünü de pahalı satıyorlar. kesinlikle eski cazibesini yitirdi.
    adam praktikerde yaklaşık 20 milyonma satılan pil şarj makinesine yüzüme bile bakmadan 50 milyon dedi. ortaya fiyat atıyor yersen diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 28 Mart 2005, 0:17:08 >
  • dediğiniz kilis pazarı bizim mısır çarşısı dediğimiz yerler arkadaşlar. genellikle buradaki fiyatları takip ederim gördüğüm kadarıyla doğubank buradan daha ucuz. yani sizin verdiğiniz doğubank fiyatlarıyla karşılaştırıyorum. ayrıca burada nokiadan başka tel bulunmaz bide samsung. ama anlattıklarınıza göre doğubankta yok yokmuş. siz gene oradan şaşmayın bizim burası kazıkçıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.