Şimdi Ara

[KILIF] Orjinal Spigen Neo Hybrid ve Slim Armor Note 3 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Öncelikle herkese iyi günler dilerim arkadaşlar elimde 2 adet kullanmadığım Spigen markalı orjinal Note 3 için kılıf vardır.

SATILDI @ImaginePerest
    Spigen Case Neo Hybrid Metal Slate Galaxy Note 3 için

Bu kılıf pdateknoloji internet sitesinden alınmış olup telefonumda sadece 1 saat takılı kaldı , başka bir kılıf kullandığımdan satıyorum

FİYAT: 60 TL

Spigen Slim Armor Siyah Galaxy Note 3 için

aynı şekilde pdanteknoloji internet sitesinden satın aldım ,bu kılıfın sıfırdan tek farkı kutusunu açıp bakmamdır telefona dahi takılmadı , mağazadan alınandan tek farkı kutusunu açıp bakmamdır.

FİYAT : 35 TL

Kılıfların ikiside orjinal olup kutusu içerisinde orjinallik doğrulama kodu mevcuttur , ikiside faturalı ürünlerdir , faturayı bulabilirsem alan kişiye teslim ederim, kılıfları satma sebebim başka marka bir kılıf kullanmamdır.

Ankara içi iki kılıfı birlikte alana 80 TL.

[KILIF] Orjinal Spigen Neo Hybrid ve Slim Armor Note 3 için [KILIF] Orjinal Spigen Neo Hybrid ve Slim Armor Note 3 için
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 22 Ocak 2014; 19:36:40 >

• Size sunduğum teklif geçerli hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kılıfları almak istiyorum ama pm yollanmıyor pm açın. yada mesaj atabilirseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 22 Ocak 2014; 1:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

kılıfları almak istiyorum ama pm yollanmıyor pm açın. yada mesaj atabilirseniz.

Hocam özel mesajlarda bir sıkıntı yok gözüküyor
    düzeltme : kişisel mesaj gönderilemiyor gibi bir uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 22 Ocak 2014; 11:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

kılıfları almak istiyorum ama pm yollanmıyor pm açın. yada mesaj atabilirseniz.

Hocam özel mesajlarda bir sıkıntı yok gözüküyor mesaj attım size.

alla alla mesaj gelmedi bende atamıyorum size. ayarları bi kontrol etseniz kişisel mesaj almak istemiyor diyor sizin için.
  • ImaginePerest I kullanıcısına yanıt
    Evet hocam size mesaj atarken kişisel mesaj almak istemiyor diye uyarı veriyor , sizden başka kişilerden mesaj alıp gönderebiliyorum.
  • Spigen markalı kılıfların ikiside @ImaginePerest arkadaşımız tarafından alınmıştır , iyi günlerde kullanmaları dileklerimle teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Spigen markalı kılıfların ikiside @ImaginePerest arkadaşımız tarafından alınmıştır , iyi günlerde kullanmaları dileklerimle teşekkürler.

sağolun hocam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.