Şimdi Ara

kılıç kalkan - uzun kılıç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bişey hesapladım bir canavara karşı sword shield ve great sword denedim great sword yavaş ama çok fazla vuruyo sword birazcık daha hızlı sadece ve daha az vuruyo kalkan varken de yokkende aşağı yukarı canavar bana aynı damageyi vuruyo yani kılıç kalkan mantıksız değil mi uzun kılıca göre ? bilmediğim için ve oyuna yeni başladığım için soruyorum trollemeyin lütfen :)

• uzun kılıç kullanmanı öneririm :) block yapabilmek için düşmanının accuracy sinden fazla blockunun olması lazım , üstüne block basarsan dmg atamazsın, o yüzden uzun kılıç ve crit taşları derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

uzun kılıç kullanmanı öneririm :) block yapabilmek için düşmanının accuracy sinden fazla blockunun olması lazım , üstüne block basarsan dmg atamazsın, o yüzden uzun kılıç ve crit taşları derim

ama bi anlamı olması gerekli değilmi templar oynuyorum o zaman gereksiz gladyatör mantıklı olan.p
  • Bunu Greatsword olarak dusunme , iyi bir templar silahlar arasi gecisi cok iyi yapabilir. Anlik olarak iki silah arasinda gecis yapabilirsin..

Ek olarak Templar ve Gladiatoru ayiran ozelliklerin en onemlisi kilic kalkan ya da polearm olgusu degil. Skill farkliliklaridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle izah edeyim, grup olarak bir dungeon'a girdiğinde grup senden bütün mobları kendi üstünde tutmanı bekler. Mobları tutabilmek için sahip olduğun taunt skill'lerinin yanında iyi bir dps'e yani damage'e sahip olman gereklidir. Kılıç kalkanla oynarsan ranger, assas ve sorc'lar dps agro healerda heal agro alır, senin o dungeon'da bulunmanın hiç bir anlamı olmaz. GS kullanırsan dps'in oldukça yükseldiği için mobları her zaman üstünde tutabilirsin.

Solo oynarken nasıl seri kesiyorsan o şekilde oynarsın.

Benden sana tavsiye, her zaman iyi bir greatsword'a önem ver. Arkanda healer olduğu sürece zaten armorlarının pek önemi yok, healer iyiyse sorcerer'a bile tanklatıyor aion'da, O yüzden senin asıl görevin olan "takım arkadaşlarını korumak" görevini üstlenmen bunun içinde çok iyi bir greatsword edinmen gerekiyor.

• eğer kalkan takıyorsan block basman lazım yoksa kalkan takmanın hiç bir anlamı yok. veya mr değerini en yükseğe çekmek için kalkanın mr sinden ve slotlarından faydalanmak içinde kalkan takılır. bunun dışında kalkan takman mantıksız greatsword kullanman lazım.
  • tempların kalkan ile kullanılan skilleri var tabi oda istisna durumlar. :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yadigar Kalkan Bug'u
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 55 olunca mace+kalkana magic boost basabilirsin

• extandeable greatsword derim.

Ps. Kelimede yazim yalisi yapmis olabilirim. Mana olarak uzayabilen denilmek istenmistir.

• 100 Run yapıp düşüremeyen arkadaşım var extendable silahı Oyunu bırakma raddesine geldi kendisi, o yüzden o sevdaya hiç bulaşmamak en iyisi
  • trioran gs mi kaldı ya 60 lvl geliyor. o silahla demage mi vurmayı düşünüyorlar :) tank class arkadaşımda trioran gs var. ec seti giymiş rangerima 4 vuruşundan biri dodge geçiyor.
  • 60 lvl templar videolarını izlerseniz eger adamların hala lannok menatios gibi 50 lvl uzayan silahlarını kullanıdıgını fark edersiniz bu adamların aynı zaman turuncu silahlarıda var kaytlamak icap ettigi zaman her zaman uzayan silahtır bence tempin vaz gecilmez silahlarıdır o 2 silah cesidinin 60 lvl i gelene kadar ki gelmiycekmis sanırım hala aion oynayan arkadas Allah yardımcısı olsun derdim temp kasmak veya oynamak sabır isidir olmazsa olmaz itemleri vardır glad gibi degildir bütün party nin yuku onun uzerinde kalır agroları elinde tutabilmesi cok onemlidir izlediginiz videolara gore temp kasim aaa adam ortalıgı mahvediyor gibi dusunceler le kasıyorsanız yanlıs yapıyorsunuz cunku aion da kotu karakter yoktur bu sefer glad videosu izlersin adam orda da diger videodaki player gibi ortalıgı mahvediyordur en guzeli hangi karakterle oynayabiliyorsanız onun oynamanızdır sahsi kaantim budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akito34

60 lvl templar videolarını izlerseniz eger adamların hala lannok menatios gibi 50 lvl uzayan silahlarını kullanıdıgını fark edersiniz bu adamların aynı zaman turuncu silahlarıda var kaytlamak icap ettigi zaman her zaman uzayan silahtır bence tempin vaz gecilmez silahlarıdır o 2 silah cesidinin 60 lvl i gelene kadar ki gelmiycekmis sanırım hala aion oynayan arkadas Allah yardımcısı olsun derdim temp kasmak veya oynamak sabır isidir olmazsa olmaz itemleri vardır glad gibi degildir bütün party nin yuku onun uzerinde kalır agroları elinde tutabilmesi cok onemlidir izlediginiz videolara gore temp kasim aaa adam ortalıgı mahvediyor gibi dusunceler le kasıyorsanız yanlıs yapıyorsunuz cunku aion da kotu karakter yoktur bu sefer glad videosu izlersin adam orda da diger videodaki player gibi ortalıgı mahvediyordur en guzeli hangi karakterle oynayabiliyorsanız onun oynamanızdır sahsi kaantim budur.

+1 kesinlikle kötü class olduğuna bende inanmıyorum,bence de hangi class olacağınıza wideo izleyerek karar verin,sonra sadece o classı kasın ve sonunu getirene kadar devam edin
    ben çok adam tanıyorum her classtan 40lvl karakteri olup sonra oyunu bırakan

• tank sağlam classtir ancak ölmek istemeyen her class tankdan kaçabilir. sallıyorum asas tankı kesmesi zordur ancak isterse kesilmezde kaçar gider tankın yetişmesi imkansızdır aynı şekilde rangerda öle. her class güzeldir ama bazı şeyler değişmez gerçektir. aionda 2.7 verisyonu için söylüyorum class üstünlük sıralaması aşağıdaki gibidir.

1- Sorc/Sm
    2- Cleric
    3- Ranger
    4- Glad
    5- Tank
    6- Asas
  • Asaslarda hic bir sey olmasa hide 2 skilli yeter. 2 asas hide olup bi star 5 e atak yaptiklarinda classi ne olursa olsun cok rahat aliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

tank sağlam classtir ancak ölmek istemeyen her class tankdan kaçabilir. sallıyorum asas tankı kesmesi zordur ancak isterse kesilmezde kaçar gider tankın yetişmesi imkansızdır aynı şekilde rangerda öle. her class güzeldir ama bazı şeyler değişmez gerçektir. aionda 2.7 verisyonu için söylüyorum class üstünlük sıralaması aşağıdaki gibidir.

1- Sorc/Sm
    2- Cleric
    3- Ranger
    4- Glad
    5- Tank
    6- Asas

biraz tebessüm ettim :) tankın çekme skilleri ve kalkan stunları var iyi bir tank hareket ettirmez hemde sin kadar kolay kesilen bir classı :) tabi bu oynayışa da itemlere de bağlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttunaa -- 11 Haziran 2012; 8:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Asaslarda hic bir sey olmasa hide 2 skilli yeter. 2 asas hide olup bi star 5 e atak yaptiklarinda classi ne olursa olsun cok rahat aliyorlar.

kardeşim tek kişiyi iki kişi yakalarlarsa tabi öyle olur ama sadece bunu düşünerek değerlendirmen çok saçma.oyun sadece solo pvp olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Şöyle izah edeyim, grup olarak bir dungeon'a girdiğinde grup senden bütün mobları kendi üstünde tutmanı bekler. Mobları tutabilmek için sahip olduğun taunt skill'lerinin yanında iyi bir dps'e yani damage'e sahip olman gereklidir. Kılıç kalkanla oynarsan ranger, assas ve sorc'lar dps agro healerda heal agro alır, senin o dungeon'da bulunmanın hiç bir anlamı olmaz. GS kullanırsan dps'in oldukça yükseldiği için mobları her zaman üstünde tutabilirsin.

Solo oynarken nasıl seri kesiyorsan o şekilde oynarsın.

Benden sana tavsiye, her zaman iyi bir greatsword'a önem ver. Arkanda healer olduğu sürece zaten armorlarının pek önemi yok, healer iyiyse sorcerer'a bile tanklatıyor aion'da, O yüzden senin asıl görevin olan "takım arkadaşlarını korumak" görevini üstlenmen bunun içinde çok iyi bir greatsword edinmen gerekiyor.

1.1k dps ile bizim 4.2k dps sorca aggro kacirmiyo vede tahabatada 4 man yaptigimizda 12 tane addi tanklamisto

• quote:

Orijinalden alıntı: ttunaa

quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Asaslarda hic bir sey olmasa hide 2 skilli yeter. 2 asas hide olup bi star 5 e atak yaptiklarinda classi ne olursa olsun cok rahat aliyorlar.

kardeşim tek kişiyi iki kişi yakalarlarsa tabi öyle olur ama sadece bunu düşünerek değerlendirmen çok saçma.oyun sadece solo pvp olmuyor :)

Bu forumda öneride bulunabileceğin en son adam benim .. Asasları asas yapan hide olgusudur. Gerisi tırt , asas oynayan adamlarda hide oldukları için oynarlar bu sınıfı... Ben 4 tane adamı gorsem kaçarım nıhayetınde olurum. Ancak asasları göremiyorsun ve kaçamıyorsun..

Olay bu kalıplarını yık biraz basit düşünme.

• sorc / Sm akar gerisi hikaye. aionda karakterine çok iyi hakim sorc ve sm yi kimse kesemez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.