Şimdi Ara

kıl dönmesimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arka tarafı felan tüy dökücü köpükle komple temizlik yapmıştım,kıllar uzamaya başlayınca kuyruk sokumumda sivilce oluştu ,arada içi patlıyor iltihap akıyor ve ortası boş krater gibi duruyor şuan ,kıl dönmesi ise kendim iğneyle çıkaramam mı ?

• kıl dönmesidir.Yoksa orda niye sivilce çıksın orda kılları temizlediğin zaman sabunla iyice yıkayıp gözeneklerini açman gerekiyor muhtemelen gözenek kapalı oldugu için kıl dönmesi oluşmuştur.Doktora git 25 dk lık ameliyat ve direk eve yolluyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurand2

kıl dönmesidir.Yoksa orda niye sivilce çıksın orda kılları temizlediğin zaman sabunla iyice yıkayıp gözeneklerini açman gerekiyor muhtemelen gözenek kapalı oldugu için kıl dönmesi oluşmuştur.Doktora git 25 dk lık ameliyat ve direk eve yolluyolar

çok kesin konuştun,bu kıl işlerine hangi doktor bakıyor
  • genel cerrah bakar. kıl dönmesi olabilir tabii ama dr un görmesi gerek. ben de olmuştum. ameliyatta bir şey yok fakat ameliyat sonrası önemli oluyo. ben 2,5 ay kadar dışarı çıkamamıştım. ama yeni yöntemler var. yeni yöntemle ameliyat olunca ameliyat sonrası istediğini yapabiliyorsun. tabii kıl dönmesi ne zamandan beri var o önemli yeni yöntemle olabilmen için. geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feerit

genel cerrah bakar. kıl dönmesi olabilir tabii ama dr un görmesi gerek. ben de olmuştum. ameliyatta bir şey yok fakat ameliyat sonrası önemli oluyo. ben 2,5 ay kadar dışarı çıkamamıştım. ama yeni yöntemler var. yeni yöntemle ameliyat olunca ameliyat sonrası istediğini yapabiliyorsun. tabii kıl dönmesi ne zamandan beri var o önemli yeni yöntemle olabilmen için. geçmiş olsun.

şuan ağrı felan yok sadece sivilce gibi :D
  • kıl dönmesi olmayabilir de tabii. dediğim gibi dr a göstermelisin. kıl dönmesi ise daha falza ilerlemeden halletmiş olursun. ne kadar erken teşhis o kadar çabuk iyileşme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıl Dönmesi İyileşmiyor:(
    17 yıl önce açıldı
    Yardım kıl dönmesimi var ?
    10 ay önce açıldı
    Kıl
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.