Tam emin değilim ama kanser olma olasılığı varmış. Son evresinde zaten ateş,ağır ağrı oluyomuş. Bunları dayanamayıp ameliyat olursun zaten İlacı çıktı diyolardı noldu o olay?
ya bu kıl dönmesi kolda bacakda neyim olur mu
Benim 1 yıldır falan varmış en son acıyodu arada git ameliyatını ol kurtul 2 haftada düzelirsin zaten sonra epilasyon olursun tamamdır
hıc ama hıc şakaya gelcek bı durum degıl
55 yasında amcamı aglatcak kadar acı verdıgını gozumle gordum ya kıl donmesını fark ettıgım anda aldırrım ben arkadas
adamın bacagının arkasını oydular resmen.yumurta buyuklugunde oyuk oldu dıyebılırım sana
benimki bacakta değil yalnız,daha bktan bi yerde @BRuTaLHeRo 1 sene sonra mı oldun ameliyatı,çok zor bir ameliyat mı?
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
benimki bacakta değil yalnız,daha bktan bi yerde @BRuTaLHeRo 1 sene sonra mı oldun ameliyatı,çok zor bir ameliyat mı?
1 sene sonra farkettim hemen doktora gittim 1 hafta içinde ameliyat oldum ameliyat çok hafif bişe zaten bayıltıyolar çok uzun sürmüyo asıl iş ameliyat sonrası 2 hafta oturamazsın üstüne yüz üstü yatıcan öle
Ne kadar çok kişide görülüyor bu kıl dönmesi. Geçmiş olsun.
Senin nicke saatlerdir gülüyorum ha sinirlerim bozuktu zaten.
z for zambrotta
laserli fln ameliyatlar varmış o nasıl oluyor
Arkadaşım hala ne duruyosun buraya konu açacağına.Hemen Doktora git!!!
Youtubeda aratırsan nasıl bir hastalık olduğunu görebilirsin. Ameliyat videolarını seyret sonra koşa koşa doktora gideceksin.
valla ameliyat filan hiç bilgim yok,şu ana kadar en fazla 2-3 iğne,aşı oldum onda da döve döve yaptırmışlardı.çok korkarım ben hastahane,doktor,tıp işlerinden.yani bayılmış bir şekilde kavunu doktorlara emanet etme işi korkunç görünüyor bana.sadece tam kuyruk sokumunun üstüne oturduğumda biraz rahatızlık oluyor o da çok büyük değil,arada çok az kaşınıp geçiyor.ameliyat şart mı,ameliyat filan olmadan mutlu mesut yaşayan var mı?
İçinde gitgide kıl yumağı oluşacak , düşün sen artık ameliyat olmassan o organını hareket ettiremez hale getirir . Ameliyat olursan Yaraların kapanma süresi 3 ila 12 ay arası civarında kapanıyor .
Ameliyat ol kurtul pişman olursun sonra
kötü bişeymiş gibi duruyo pc başında çok oturmak ve terlemek tetikliyomuş zaten çok oturmak terletir dikkat etmek lazım
ameliyat çözüm değil,daha sonra tekrar oluyormuş,o bölgeden et kesiyorlarmış çukur şeklinde duruyormuş,evlenemiyorsunda evde kalırsın
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
ameliyat çözüm değil,daha sonra tekrar oluyormuş,o bölgeden et kesiyorlarmış çukur şeklinde duruyormuş,evlenemiyorsunda evde kalırsın
tekrarlama şansı %25 epilasyon yaptırırsan sorun olmaz