Şimdi Ara

kıl dönmesi olmamak için ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok korkuyorum beyler arkadaki kıllarda duruyor alamıyorum onları,kıl dönmesi olmamak için ne yapabilirim?bir de kıl dönmesi sadece arkada mı oluyor sağlık bölümüne açacaktım ama orada çok az kişi oluyor ve cevap almak güç oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 9 Mart 2014; 0:28:56 >

• ben kıl dönmesi için gerekli herşeyi yapıyormuşum ama olmuyor Allah'a şükür
  • kılı serbest bırak dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır

çok özür dilerim geldi tutamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat ibresi yönünde dönmemeye çalış. Bak bizim hoca geldi aklıma kıl dönmesi örneğini şöyle verdi. Bizim arkadaşı ayağa kaldırdı dön dedi. Çocuk dönünce işte kıl dönmesi dedi. Hala gülerim ne komik adamdı ya. Karne günü bile tarih dersi işliyordu.
  • Olucagi varsa olur

• beyler pls :(
  • çok ciddi bi mesele benim başıma geldi ihmal yüzünden bendeki fazla uzamış ve avuç içi kadar bi yeri aldılar Z dikiş gibi bi yöntem uyguladılar bende.
    kıçınızın üstüne çok oturmayın tavsiyem budur size bide eğer ki kıl dönmesi olmuşsa sizde doktor ne derse(biyere kadar, fantastik düşünmeyin) yapın ben yapmadım/eksik yaptım perişan oldum ameliyat 20 30 dk süreceğine 1,30 saat sürdü 1 2 ayda acısı cabası aman dikkat edelim lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

çok ciddi bi mesele benim başıma geldi ihmal yüzünden bendeki fazla uzamış ve avuç içi kadar bi yeri aldılar Z dikiş gibi bi yöntem uyguladılar bende.
    kıçınızın üstüne çok oturmayın tavsiyem budur size bide eğer ki kıl dönmesi olmuşsa sizde doktor ne derse(biyere kadar, fantastik düşünmeyin) yapın ben yapmadım/eksik yaptım perişan oldum ameliyat 20 30 dk süreceğine 1,30 saat sürdü 1 2 ayda acısı cabası aman dikkat edelim lütfen.

kıl dönmesi olmaması için ne yapalım kıl dökücü krem ile almak mı gerek arkaü bide sadece arkada mı oluyo bu kıl dönmesi

• up
  • kıl dökücü ile olacak iş değil bu.
    kendini temiz tutacaksın vücudundaki herhangi bi kıl dükülmüş yada o bölgede olan bi kıl senin tenine batarsa o batan kıl içinde büyümeye başlar solucan misali dolaşır durur orada. ve iltihaplanmaya başlar.
    kıl dönmesi herhangi bir yerde oluşa bilir. ama arka tarafta iltihaplanma meselesi var. eğer öyle olursa hataneye git.

önlemek için dediğim gibi kendini temiz tutacaksın.

ayrıntı soracaksan pm at
  • Birazda şans işi Allah korusun

• quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

kıl dökücü ile olacak iş değil bu.
    kendini temiz tutacaksın vücudundaki herhangi bi kıl dükülmüş yada o bölgede olan bi kıl senin tenine batarsa o batan kıl içinde büyümeye başlar solucan misali dolaşır durur orada. ve iltihaplanmaya başlar.
    kıl dönmesi herhangi bir yerde oluşa bilir. ama arka tarafta iltihaplanma meselesi var. eğer öyle olursa hataneye git.

önlemek için dediğim gibi kendini temiz tutacaksın.

ayrıntı soracaksan pm at

pm lütfen
  • Lazer epilasyon forever

• Ben bu illetten ameliyatsiz kurtuldum merak edenlere yardimci olabilir ya da yeni bir konuyla bircok kisiye yardim konusu olabilir. Uykusuzum biraz d3vrik oldu idare edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torenzi -- 13 Kasım 2014; 10:25:49 >
  • Lazer epilasyon

• g*tünün üstüne fazla oturma ve orayı temiz tut
    ameliyet olursan bi süre yüne oturamıyon ama acı fılan yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.