Kardeşim dinle bak şimdi. Ben gecen hafta Salı ameliyat oldum. Anlatayım umarım icin rahatlar.
Bel kısmımda ufak bir şiş ve ic camasıra iğrenc kokulu akıntı sikayetinden doktora gittim. Antibiyotik verdi basta. Sevindim. Ama hic faydası olmuyor. 1 hafta sonra kontrole gittim. Ameliyat dediler. Ne yalan söylim benim canım kıymetli. Korkudan altıma m*çtım yani. Herkes biseyler diyo. Cok acıyo falan. Neyse özelden vazgectim gittim devlete dediler ameliyat haftaya Salı. Tamam dedim. Ve o gün geldi cattı ehehe Pazartesi gecesi cıldırdım resmen yarın olmasın diye dua ettiğimi hatırlıyorum. O sırada uykuya daldım. Pat! Sabah 7.30 ayaktayım 8de hastanedeydim.
Serum yolu actılar önce. Hic acımıyor kan almak gibi. İyi tarafı boş iğne giriyo vucuda serumlar icin habire iğne yemiyorsun. Bir serum verdiler beklemeye basladım sıramı. Bu arada hic bir sey yiyip icmek yok. Ameliyata 18 saat kala tabiki. Saat 11 oldu. Odama araba geldi cağırdılar. O an adrenalin patlaması oldu. Adam yat dedi. Olmaz ben ayakta gidicem ya dedim Yattım gidiyoruz. Ameliyathaneye girdik. Emin ol ameliyathaneye girene kadar olduğu gibi korku dolu anlar. Ağlicak duruma geldim. Ama iceri girince birazda diyalog kurarsan cok rahatsın gercekten. Seni rahatlatmak icin söylemiyorum
Artık işlem zamanı. Bayan anestezi uzmanı bana baktı. Sonrada yardımcısına soyunalım dedi. Ehehe noluyoz dedim bi an Yalnız uzman yardımcısı cok tatlıydı Anadan doğma soyup oturtturdu beni. İğne yaparken oturtuyolar yalnız.. İki omurun arasına anestezi iğnesini soktu. Sinek ısırır gibi. Acımadı pek. Ama biraz garip.. İki omur arasına girdiği icin. Sonra yatırdılar direk. 3 4 dakika beklettiler. İğne dokunturtup hissedip hissetmediğimi sordular. Basta hissediyodum. Git gide azaldı artık sadece kadının sorularını hissediyodum Ameliyata başladılar. Hic bisey hissetmiyosun. Sadece arkanda kalem geziyormus gibi bir his var... Emin ol acımıyor. Kadın bana arada sırada sorular sordu. Hissediyormusun acıma varmı falan filan... Ben biraz koyu muhabbet yaptım. Güzel birisin falan gibi. Oda gülüyodu. En son iste sana sakinlestirici vermedik ama sıkıntı yapmadın gayet güzel dedi güldü. Bende karsımda siz olduğunuz icin falan. Sonra kadın birsey hissettinmi ameliyata baslanıyor dedi. Bende hala baslanmadımı dedim. Kadında korkmana gerek yok bitti artık rahatsın dedi. Beni cevirdiler sedyeyle. Yan odada kalp atıslarım falan ölcüldü...
Odama gectim. Zor kısım bir gün yatmak geldi bana. Dren vardı oda can sıkıcı. Ağrımda pek az oldu. Ameliyattan cıktım 1 saat sonra ağrımaya basladı. Sağlam ağrı oldu. Ama 1 saat icindede gecti. Sonra oralarda artık kola cikolata takıldım. Sigara durumu vardı. Korktum ama ictim birseyim yoktu..
1 ay yatmayı sizden duydum ilk. Ben ameliyattan 6 saat kadar sonra ayakta geziyordum. Ağrımda yoktu. Fakat bacaklarımı acmadan. Simdi 10 gün gecti gayet rahatım. Sırtüstü yatmıyorum. Yanlamasına yüzüstü hic sorun olmuyor. Oturmamda gayet rahat.. Ağırlığımı ayaklarıma verirsem tabiki.. Büyük abdest beni en cok korkutan seylerden biriydi. Sükür kabızlık olmadı ondada rahattım.. Birazda şans işi hocam
Hocam şunuda ekleyecem belki kızacaksın ama merhemle antibiyotikle gecmeyecek o. Cünkü vucudun icinde bir kitleyi merhemle dısarı atamazsın. Mantığa bile aykırı. Ama ameliyatı ben oldum dediğim gibi okursan yazdıklarımı rahatlayacağına garanti veririm.. Merhem antibiyotik gecirmeyecek ama bosuna umutlanma böyle dediğim icin kızma basımdan gecti. Bide o akıntılardan kurtulmak acayip rahatlık emin ol kendine güvenin geri gelecek
Kısacası kimseye aldırma bende senin gibi cok korktuğum icin geniş yazdım Umarım okursun& Rahatlarsın kardeşim Pazartesi dikisleri aldırıcam kurtuluyoruz gibi bakalım nüksetmez insallah. Sanada simdiden gecmis olsun ama korkmadığın bisey olduğunu göreceksin..
quote:
Serum yolu actılar önce. Hic acımıyor kan almak gibi. İyi tarafı boş iğne giriyo vucuda serumlar icin habire iğne yemiyorsun. Bir serum verdiler beklemeye basladım sıramı. Bu arada hic bir sey yiyip icmek yok. Ameliyata 18 saat kala tabiki. Saat 11 oldu. Odama araba geldi cağırdılar. O an adrenalin patlaması oldu. Adam yat dedi. Olmaz ben ayakta gidicem ya dedim Yattım gidiyoruz. Ameliyathaneye girdik. Emin ol ameliyathaneye girene kadar olduğu gibi korku dolu anlar. Ağlicak duruma geldim. Ama iceri girince birazda diyalog kurarsan cok rahatsın gercekten. Seni rahatlatmak icin söylemiyorum
bu nasıl bir cümledir hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme