Şimdi Ara

Kıl Dönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık bi ay önce kuyruk sokumu civarında bir sivilce gibi bir şey vardı. İlk başta sivilcedir diyip geçtim ama 1 aydır ara sıra akıntı oluyor. Muhtemelen kıl dönmesidir. Ben şu an 12. sınıfım. Ameliyat olursam okuldan, derslerden geri kalırım. Bu yüzden ameliyat olunacaksa yazın olmayı planlıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Maeliyatı zor mudur? Birde microsinusektomi denilen bir yöntem varmış. Bu her şehirde var mıdır? Ben Malatya'dayım bulabilir miyim bu yöntemi kullanan?



  • bir genel cerraha görünmelisin. Bahsettiğin şikayetler kıl dönmesi olabileceğini kuvvetlendiriyor. Erken dönemde teşhis edilirse ameliyatı daha basit olabilir belki. Neticede ameliyatsız bir tedavi mümkün olmadığından ve suan 12. sınıfta kritik bir durumda olduğundan dersleri, okulu bitirdikten sonra ameliyat olmayı yine doktorunla görüsebilirsin..

    Buradan vereceğimiz tavsiyelere göre değil, doktorun yorumuna göre hareket etmeni öneririm. Ameliyat olmaya karar verirsen, birkaç farklı doktordan da görüş al hangi teknik sana daha yakın geliyorsa o yöntemle ameliyatını ol. Burada şu yöntem ötekinden daha iyidir diyemeyiz. Bu sekilde yorum yapanları da ciddiye alma. Zira her yöntemde nüks etme ihtimali yine var. Doktorun bu konuda işin ehli olması ve de ameliyat sonrası senin çok iyi temizliğine dikkat ediyor olman nüks ihtimalini düşürüyor.

    gecmis olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electro_Magnetic -- 5 Kasım 2018; 12:1:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.