Şimdi Ara

Kigili Beden Konusunda Yardımcı Olur Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar linkteki ürünü alacağım ama t-shirtlerde, regular fit gömleklerde (slim fit gömleklerde "L"giyerim) "M" beden giyerim normalde ama beden ölçüleri farklı sekilde burda M beden olması icin hangisini almayalım?

http://www.e-kigili.com/urun/kapisonlu-kapitone-kaban-1/85371/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanunAdamı -- 8 Mart 2014; 15:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boy 190 kilo 108 donuma kadar kiğılı tshirt xl gömlektr 41-42 yardımcı olur umarım

• Kalıpları büyük oluyor. Normalde M gömlek giyerim, Kığılı'dan Slim Fit S giyiyorum yine bol duruyor. Ayrıca mont çok kötü alma, parana yazık.
  • DeadlyWrath D kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmadı hocam gömlek bedenleriyle mont bedenleri tamamen ayrı galiba.

• Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    Evet kigilinin kalıpları cok buyuk oluyor. Ama M giydiğim T-shirtler, gömlekler üstüme tam oturuyor 3-5 kilo daha alsam olmazlar yani(bunlar kigili degil ama) o yüzden montu tam M beden alayım ki altına kalın seyler de giyince tam olur diye düşünüyorum. Ben beğendim şahsen guzel yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch-Angel

Evet kigilinin kalıpları cok buyuk oluyor. Ama M giydiğim T-shirtler, gömlekler üstüme tam oturuyor 3-5 kilo daha alsam olmazlar yani(bunlar kigili degil ama) o yüzden montu tam M beden alayım ki altına kalın seyler de giyince tam olur diye düşünüyorum. Ben beğendim şahsen guzel yani

İmkanın varsa git mağazaya dene. Fotoğrafta gözüktüğü gibi gözükmüyor bunlar çok kötüsü de çıkabilir iyisi de hatta bedenini de tam bulursun.
  • monta bakmamıştım senin bugün mont almaya gittim hocam dedigin model kötü deymez bir mal 1000 300 e kiğılı da düsüyor bir tek pisman olucan sonra bugün hırka almıstım 250 ye 72 düsmüs yine alıyom ama ebad yok bana ondan bugün montu lufian dan aldım ultra güzel 350 ye git bak derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyWrath

monta bakmamıştım senin bugün mont almaya gittim hocam dedigin model kötü deymez bir mal 1000 300 e kiğılı da düsüyor bir tek pisman olucan sonra bugün hırka almıstım 250 ye 72 düsmüs yine alıyom ama ebad yok bana ondan bugün montu lufian dan aldım ultra güzel 350 ye git bak derim

Hocam zaten mont normalde 1000 lira 300 e düşmüş simdi beni cezbeden o.

@Glukhovsky

Hocam montu daha önce mağazada gormuştum zaten orda hoşuma gitmişti ama ne yazık ki denememistim o zaman keske deneseydim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyWrath

monta bakmamıştım senin bugün mont almaya gittim hocam dedigin model kötü deymez bir mal 1000 300 e kiğılı da düsüyor bir tek pisman olucan sonra bugün hırka almıstım 250 ye 72 düsmüs yine alıyom ama ebad yok bana ondan bugün montu lufian dan aldım ultra güzel 350 ye git bak derim

Hocam zaten mont normalde 1000 lira 300 e düşmüş simdi beni cezbeden o.

@Glukhovsky

Hocam montu daha önce mağazada gormuştum zaten orda hoşuma gitmişti ama ne yazık ki denememistim o zaman keske deneseydim.

o montu 1 ay sonra 150 tl ye alıcan yazık ediyon 1000 tlik mont 300 tl ye düşermi hocam %500 kar ediyorlar malzeme yok bir şey yok 2 yıl önce altınyıldız mont aldım yağmurluk çok beğendiğim için 329 tl boynerden bugün aynı montu gördüm yine aynı fiyat yani kiğılıda bu hep böyle zaten kış bitti bekle daha da ucuza alıcan illaha alıcam diyorsan

• 50 beden kac bedene denk geliyor bilen yok mu? M ve ya L hangisi?

• 50 beden alsam cok mu buyuk gelir bi yardımcı olun arkadaslar lütfen

• Up

• Yardımcı olacak yok mu ya. Kigilida montta 50 beden hangi bedene eşit M-L ???

• quote:

Yardımcı olacak yok mu ya. Kigilida montta 50 beden hangi bedene eşit M-L ???

Yardımcı olacak yok mu??

• 625 tl lik hediye çekim 400 TL

kiğılı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.