Şimdi Ara

Kiev Günlükleri (21 ocak-06 şubat 2017)Gün gün notlar ve bilmedikleriniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
5.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3000 i biraz geçtim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukrayna sevdalısı

    3000 i biraz geçtim .

    hocam ukrayna gezisi düşünüyoruz uçakla lviv->trenle kiev->trenle kharkov->uçakla istanbul yol masrafları kişi başı 600 lira hesapladık. ağustos-eylül ayında diyoruz. sizce üzerine kaç lira gece hayatı hariç harcanır? 10 günlük bir plan için otel yemekler falan bahsediyorum yani.
  • Hocam net bir cevap vermek zor . Nasıl nerelere harcama yapacaksınız tam bilemiyorum . Otel fiyatlarını hesaplamak kolay . yemek masrafları nerelerde ve kaç kez yersiniz bilemiyorum. Gece klüplerinde masa mı açacaksınız yada 1 2 içecekle mi yoksa artı nargile kızlara harcamalar olacak mı ?ki olabilir . Hafta sona masa fiyatları iki üç misiline çıkar .Hangi klüp olduğu da önemli . giriş parası da vermeniz gerekecek . escort masaj servisleri de alacak mısınız ki almamak saçmalık olur . O fiyatlar da çok değişken . Tabi bütün bu söylnediklerim kiev için geçerli . Gündüzleri de harcamalar olacak . Rusça bilmiyorsanız taksi en az bir buçuk misli 2 misli fazla olacak .
    bir arkadaşım 3 gün içinde 5000 harcamış . bir diğeri ise 10 gün de 1500-2000 tl harcamış .10 gün için 2000-3000 arası normal diyorum .
    Ama toplu ulaşım araçlarını kullanırsanız ,yemekleri evde yerseniz (en azındann kahvaltıları )taksiyi sadece gece kulübü için (dönüşü yerel haklardan birine arattırsanız )ve merkezi bir yerde uygun fiyata ev tutarsınız masraflar düşer (taksi parasından kurtlurursubuz ...) Yazımda püf noktalardan bahsettim .
  • Kiev'de Erotik masaj salonu
    Erotik masaj salonu Kiev'de: güncel adresler, telefonlar, kurumun çalışma saatleri ve haritada ulaşım rotası. Haritalar'da yer alan ve kullanıcı yorumları, puanları ve fotoğrafları olan tüm kurumları bulabilirsiniz.https://gecemanya.com/kiev-erotik-masaj-salonu/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.