Şimdi Ara

KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI
     KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI
     KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI
     KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI
     KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI
     KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI
     KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI
     KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI
     KİDBOX 3+ YAŞ ÇOCUK GELİŞİM MASASI

    '' K i D B O X'' Yeni nesil çocuk gelişim masası

    Biz Organik Atölye olarak '' K i D B O X '' Yeni nesil çocuk gelişim masasını sizlere sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

    Günümüz modern dünyasında bilgisayar oyunları, bilgisayarlar, cep telefonları, televizyon ve tabletler çocuklarımızın hayatının bir parçası haline gelmiştir. Çocuklar televizyon seyrederken bile sürekli kanal değiştiriyorlar çünkü çok çabuk sıkılıyor ve tüketiyorlar.

    Sanal yaşam tüm insanlığı ama en çok da çocuklarımızı olumsuz etkilemektedir. Araçtırmalar artık hesap yapamayan, okuduğunu anlamayan bir neslin doğmaya başladığına dikkat çekiyor. Sürekli veri bombardımanına (internetten oynanan oyunlar, televizyonda izlenen çizgi filmler, sürekli çocuklarımıza sunulan hazır bilgiler) maruz kalan çocuklarımız hayal gücü yeteneklerinin, sorgulama güdülerinin, çalışıp – çabalama isteklerinin azalmasına neden olmaktadır.

    Çocuk gelişimi ürünü tasarımcıları, üreticileri çocuklarımıza en yeni, en yüksek teknolojiyi sunmak için birbirleri ile yarış halindeler. ''Organik Atölye'' olarak biz yukarıda belirttiğimiz etkilerin farkında olup kendisini bu teknolojik ürün üretme ve tasarlama furyasından ayırarak çocuklarımızın yaşayarak, uğraş sarf ederek ve en önemlisi de yavaş – yavaş tüketecekleri '' K i D B O X '' çocuk gelişim masasını sizlere sunuyoruz.

    3 ayrı yüzeyden oluşan '' K i D B O X '' çocuk gelişim masası çocuklarımızın, öğrencilerimizin çok seveceği ve sürekli vakit geçirmek isteyecekleri bir üründür.

    1. Yüzeyde; Çocuk gelişimine katkıları konusunda kendini ıspatlamış, üzerine yüzlerce makale yazılmış olan lego ürününü kullandık.
    2. Yüzeyde; Mıknatıs özelliği olan her şeyi üzerinde kullanabileceğiniz bir alan sunuyoruz. Bu yüzeyde sunulan her parça, mataryel, bilgi oyun olarak tasarlandığından çocuklarımız sıkılmadan ve eğlenerek gerekli olan bilgileri alabilecektir.
    3. Yüzeyde; Beyaz tahta (markör kalem ile yazılan) veyahut ikinci bir seçenek olarak kara tahta kullandık. Bu yüzeyde çocuklarımızı tamamen özgür bırakarak sanatsal yönden gelişimlerini bu alanda yakalamalarını sağladık.

    Eğer siz de çocuklarımızı teknolojinin olumsuz etkilerinden uzaklaştırmak, hayal güçlerini geliştirmek, sorgulama güdülerini arttırmak için bize yardım etmek ve '' K i D B O X '' çocuk gelişim masalarını okullarınızda, evlerinizde görmek isterseniz bizimle iletişime geçmeniz bizi mutlu edecektir.

    Hayal kurabilen çocuklar yetiştirmek dileği ile...

    Organik Atölye
    Ömer EKREN







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.