merhaba arkadaşlar bu iki bass arasında kaldım.Bende JBL GTO 1201.1 Mono Amfi var.Yanlız Bass arasında kararsız kaldım.Kuzenim İllaha L7 Solo baric Al diyor.benimde İlk Seçimim CVX 15"Ten yanaydı.Ama kuzenimde o şekilde konuşunca karasız kaldım fiyatlar arasında 5-10 tl oynuyor.benim istediğim daha tonlu ve şiddetli ses alabilmek.Acaba siz olsaydınız şiddet ve ton yönünden hangisini önerirdiniz?
Size (IN.,CM): 15, 38 Impedance (OHMS): 2 or 4 DVC Max Rec Amplifier Power (WATTS PEAK/RMS)*: 2000/1000 Sensitivity (dB 1w/1m): 91.6 Frequency Response (Hz): 18-500 Mounting Depth (IN.,CM) :8-1/2, 21.5 Mounting Cutout (IN.,CM) :13-13/16, 35 Min Rec Sealed Box Volume (CU. FT., Liters): 1.8, 51.0 Max Rec Sealed Box Volume (CU. FT., Liters) :5.2, 147.0 Min Rec Vented Box Volume (CU. Ft., Liters)** :3.0, 85.0 Max Rec Vented Box Volume (CU. Ft., Liters)** :5.0, 142.0
ben olsam kareyı alırdım sızde oyle yapmıssınız zaten karelerde yıpranma kolay kolay olmuyor gercı kıckerın malları zaten kolay kolay yıpranmaz ama ben de kareyı secerdım rms olarak arada fark yok zaten bu yuzden ıkısı de aynı gucu verir.hayırlı olsun saglam bır sıstemınız olmus..ayrıca mutlaka saglam bır kabın de sart aklınızda bulunsun sesı bayagı bır etkıler
iki hoparlör arasındaki tercihim cvx 15 olurdu hic düşünmeden cvx 15 2.2 desibel far atıyor bu büyük avantaj
L7 nin ses tonlaması cvx e nazaran daha serttir, çok sert baslar sizi müzikten soğutabilir ya da kısa bir süre sonra bastan sıkılabilirsiniz. ben tercihimi cvx ten yana yapardım, db farkı da cabası