Şimdi Ara

Kickboks'a başlayacağım[Yardımlarınız lazım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler,Yakında kickboks'a başlayacağım.Daha önce hiç bir spora gitmedim 18 ocak 2001 doğumluyum .14 yaşındayım.Bana sanki geç kalmışım gibi geliyo.12 yaşlarında başlasam coştururdum şimdi.Gideceğim Ama içimde korku var.Biraz saçma gelecek ama şimdi gittiğim zaman kızla eşleştirirse kızdan çok yüksek ihtimal dayak yicem,kızın önünde dayak yicem + Kızların olması benim için en büyük dezavantaj .Mma denen dövüş sanatında hiç kız oluyormu? olmuyorsa onuda düşünebilirim.Ayrıca kızın kickboksta ne işi var

Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 6 Kasım 2015; 23:42:38 >

• boşver gitme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

boşver gitme

Yanlış anlaşılma olmuş galiba . Kızları dışlamıyorum.Sadece aikido gibi çekip fırlatmalı dövüş sanatlarının kızlar için daha uygun olduğunu düşünüyorum. Hiç kız arkadaşım veya sevgilim vs. olmadı o yüzden bende bu duygu var herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: İstanbul un Fatihi

quote:

boşver gitme

Yanlış anlaşılma olmuş galiba . Kızları dışlamıyorum.Sadece aikido gibi çekip fırlatmalı dövüş sanatlarının kızlar için daha uygun olduğunu düşünüyorum. Hiç kız arkadaşım veya sevgilim vs. olmadı o yüzden bende bu duygu var herhalde.

yok dayak yemekten çekiniyorsan gitme, rezil olurum diye korkuyorsun.Korkuyla başlarsan işin çok zor, kendine guvenmen lazım.

vücut geliştirme ye git güvenin yerine gelir dayanıklı olduktan sonra dövüşe başlarsın.

quote:

quote:

boşver gitme

yok dayak yemekten çekiniyorsan gitme, rezil olurum diye korkuyorsun.Korkuyla başlarsan işin çok zor, kendine guvenmen lazım.

vücut geliştirme ye git güvenin yerine gelir dayanıklı olduktan sonra dövüşe başlarsın.

Hocam dayak yemekten korkmuyorum.İlk günler istedikleri gibi dövsünler[Hoca eşleştirdiği zaman diyorum he ] dövüle dövüle alışıcam sonuçta.Kız olursa, beni görünce şimdi spor geçmişim yok doğal olarak rezil olmuş gibi hissederim diye korkmuştum.Hani, kız bile erkeği döverken ben dövemem diye.Ama takmamaya karar verdim böyle şeyleri.Gitmem lazım ne olursa olsun.Kavga etmeyi sevmiyorum ama okulda zorla gel beni döv gibi şeyler yapanlar var, çocuk benim arkaya tekme atıyor.Bizim sınıftaki bir kıza onu sevmediğim halde ''Fatih seni seviyo'' diyor. İçimde hiç özgüven yok.Biliyorsunuz bazı insanlar dayaktan anlar.

+ Yaşım geçer diye korkuyorum tam gidecek yaşa geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 7 Kasım 2015; 18:34:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

boşver gitme

Hocam dayak yemekten korkmuyorum.İlk günler istedikleri gibi dövsünler[Hoca eşleştirdiği zaman diyorum he ] dövüle dövüle alışıcam sonuçta.Kız olursa, beni görünce şimdi spor geçmişim yok doğal olarak rezil olmuş gibi hissederim diye korkmuştum.Hani, kız bile erkeği döverken ben dövemem diye.Ama takmamaya karar verdim böyle şeyleri.Gitmem lazım ne olursa olsun.Kavga etmeyi sevmiyorum ama okulda zorla gel beni döv gibi şeyler yapanlar var, çocuk benim arkaya tekme atıyor.Bizim sınıftaki bir kıza onu sevmediğim halde ''Fatih seni seviyo'' diyor. İçimde hiç özgüven yok.Biliyorsunuz bazı insanlar dayaktan anlar.

+ Yaşım geçer diye korkuyorum tam gidecek yaşa geldim

işte o kız korkusundan bahsediyorum,

kickboksta çok fazla özgüven kazanamazsın

ancak böyle hergün birini dövdükçe özgüvenin yerine gelir.

Zaten 1 - 2 yılda ancak tekniğin orta seviyeye ulaşacak.

o dediğin ergenler sen kickboks yapıyorum dediğinde korkmayacak biliyorsun herhalde..

ancak güzel bir dayakla korkar biri senden ki, ilk 6 ayda yine kavgalardan korkacaksın.

bende o yıllardan geçtim tüm o mevzuları bilirim güzel kardeşim.

• Hocam özgüven işi kişiye bağlıdır. Kimisi çok iyi dövüşür ama çekingen olur kimisi de 6 ay yapar baya cesur olur. KB yapmadım ama 3 aydır yapan arkadaşım refleklerim baya gelişti dedi ne kadar doğru söylüyor bilemem. Yaşın başlamak için gayet iyi, başlamanı tavsiye edrim. Kolay gelsin

• Öncelikle karşınıza kız vericeklerini sanmam ben 1 yıldır hic kızla eşleşmedim yasında uygun geç değil ideal ama önce suna karar ver maçlara çıkıcakmisin yoksa eğlence için mi ben maçlara çıkıyorum ve idmanlarimiz gerçekten çok ağır okulla birlikte çok zor oluyo heleki ygs varken maçlara çıkmayanlar o kadar zorlanmiyor zaten kaybedicekleri birşey yok antremanda kendilerini vermeseler bile ama musabik sporcular için öyle değil çok ağır bir spor önce bi antrenmanları izle derim

Orijinalden alıntı: Zehredar41

Öncelikle karşınıza kız vericeklerini sanmam ben 1 yıldır hic kızla eşleşmedim yasında uygun geç değil ideal ama önce suna karar ver maçlara çıkıcakmisin yoksa eğlence için mi ben maçlara çıkıyorum ve idmanlarimiz gerçekten çok ağır okulla birlikte çok zor oluyo heleki ygs varken maçlara çıkmayanlar o kadar zorlanmiyor zaten kaybedicekleri birşey yok antremanda kendilerini vermeseler bile ama musabik sporcular için öyle değil çok ağır bir spor önce bi antrenmanları izle derim

Hocam okul tatil olduğunda ekmeğe gidiyorum fırına gidip gelmek yaklaşık 10 dakika sürüyo.Okula giderken minibüse biniyorum 11 - 15 dk arası bir sürede okula ulaşıyorum.Başka türlü hiç dışarıya çıkmıyorum
    Böyle boş boş evde oturmak saçma geliyo.Birisi bana artistlendiğinde ben sinirleniyorum ama bişey diyemiyorum.Aslında kafasını gözüğünü dağıtmak istiyorum
    Kick Boks'a gitmek istememin sebebi, okulda veya dışarda birisi benimle ciddi ciddi dalga geçerse ya da dışarıda (şu ana kadar dışarıda bir şey olmadıda ne olur ne olmaz) birisi artislenirse onu dövüp, bana bulaşmaması için korkutabilmek.Ve evde boş boş bilgisayarın başında oturmaktansa bir spor yapayım da vücuduma katkı olsun istiyorum
    Müsaka hiç ama hiç düşünmüyorum

Yanlış anlaşılma olmasın diye söyleyeyim kavgayı hiç sevmiyorum ama bazı insanlar zor durumda bırakıyor beni maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 8 Kasım 2015; 20:22:18 >

• Dostum mma çok ağır başlangıç için tavsiye etmem.Bu işler zamanla olur ilk olarak kendine guven.Hangi dövüş sanatı diye sorarsan muay thai olabilir kick boksda guzeldir sana kalmis dövüş sporunun yaninda fitness da yaparsan senin için iyi olur.
    Başarılar

• Bende başlamadan önce sizin gibi düşüncelerdeydim daha önce sokakta çok dayak yemiştim o konuda şüphen olmasın geliştirsin ama kazandıkların kaybettiklerin hesabını yap ona gore başla başlamadan önce bende ayni şeyleri söylüyorum çirkin biriyim hem nasi olsa kızlarla felanda zaman geciremem diyorum şuan o halime gore Dağlarca fark var çok geliştim kendimi övmek için söylemiyorum düzgün yapıldığında herkesi geliştirir bu spor ama kaybettiklerimde var bi o kadar.çok fedakarlık isteyen bir spor.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.