Şimdi Ara

Kick Boks a başladım, eski taekwondocuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kick boks a başladım, antrenörümüz rus, salonda(içinde sevdiğim kızda olmakla birlikte :D) yarı yarıyayız (%50 türk %50 rus)

antrenörümüz 9 yaşından beri boks yapıyormuş, tahminimce en fazla 30 lu yaşlarındadır ama gayet düzenli bi sistemi var salonun. yaşına göre tecrübesi iyi gözüküyor

başlık ne alaka derseniz yumruk atmayı beceremeyen bir İTF Taekwondocuyum ( babadan öğrenme kuşak felan yok bende :D babam milli taekwondocu sayısız birincilikleri var maşallah :D ) ,salona gittiğimde antrenör dahil herkez onlardan iyi tolyo(high kick) attığımı kabul etti (antrenörümüz son 3 yıldır kick boks ile ilgileniyormuş)

Yumruk işine gelince, 1 dakikada yumrukla ilgili bu kadar ayrıntılımıymış diyip hayret edeceğim kadar şey öğrendim.

Bu forumu öngörülerimi aştığımı belli etmek için yazdım

eski forumlardan beni tanıyan varsa boks u sevmediğimi bilir, önyargımı aştım ben gençler mükemmel bişey boks :D

• GhostSuika G kullanıcısına yanıt
    Bende sizinkine paralel bir şekilde tekme ile yapabileceklerimi ve bana verilen acıyı ilk farkettiğimde oldukça şaşırmıştım. Neden bilmiyorum tekme atmak bana hep itici gelmiştir. Bu konudaki ön yargıma rağmen gidip kick box öğrenmeye başladım sonuç olarak pişman değilim bazı şeyler denenmeli.
  • Marcossx kullanıcısına yanıt
    boks öğrensem tekme atmak zaten yukarıda yazdığım gibi mükemmel ama yer dövüşünü nasıl yapıcam onu merak ediyorum , olmadı üniversitede jiujitsu yapabilirim mavi kuşak olana kadar(2 yıl), kalan 2 yıldada lisanslı taekwondo sporcusu olmayı düşünüyorum. siyah kuşağa yükselsem yeter, dan sınavına kendim hazırlanabilirim diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 yaşında Judo'ya başlamak
    4 yıl önce açıldı
    Diş Telleri ve Kick Boks
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.