Arkadaşlar Merhaba kolay gelsin kıbrısta tam burslu pilotaj bölümü birisi 41-45 k daydı digeride 30k larda bunlardan birini kazansam sadece atfl ücretini veriyormuşuz galiba peki bazı sorularım var :D
1)Önce Pilotların maaşlarından başlamak istiyorum internette 10bin-20 bin hatta 50 bin gibi rakamlar dolaşıyor nedir mesele ? 2)Birde Mesela pilot olduk uçuyoruz mesela atıyorum ayda 10 saat attım :D Ben anlaştıgım şirkete desem ben 40 saat çalışim bana yüksek maaş verin gibi bir olay var mı ? 3)Galiba üniversite 4 yıllık ama benim ingilizcem 0 degil ama yok gibi yani duydugum bazı kelimeleri anlarım ama konusamam :D hazırlık falan mı var yazın full ingilizce halledicem 4)Üniversite fiyatı ortalama ne kadar oluyor tam bursu (Atfl ücreti galiba) 5)Şuan boyum 188 falan boy kilo dan bir sıkıntı çıkar mı yazan sporada gidicem 6)Bir de pilot olmak için sağlık şartı falan diyorlar nedir bunlar mesela 2 yıl okudun bir sağlık problemi oldu okuldan atarlar diye bir yorum vardı biryerde ne tür bir sağlık problemi acaba bu :D
Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme