Yuhh beee hepinize yazıklar olsun ...Bu kadarmı nankör olunur...Ağzınıza almışsınız sakız gibi telekom böyle telekom şöyle diye başka bişey bilmiyosunuz..Siz derdinizi anlatamazsanız telekoma onlar napsın ilk önce siz bi kendinizi ifade etme kurslarına gidin ondan sonra başkasına çamur atın..
Aralık 2003 te ADSL 'e bağlandım bende her ilk bağlanan gibi sorunlar yaşadım ama her aradığımda bana yardımcı oldular ve beraberce sorunları çözdük..Ve bir daha hiç sorun yaşamadım..
1 ay önce adres değişikliği yaptım telefonu ve ADSL 'i aynı santral içinde nakil ettirdim..Bana açılmasının bir hafta süreceğini söylemelerine rağmen ertesi gün hattım açıktı..Aynı gün telekomdan gelip ''ADSL kullanıyosunuz yeni adresinizdeki kabloları kontrol edicez çok hassas bir durum'' deyip yeni kablo çektiler..Adamlar gittikten 1 saat sonra telekomdan bir telefon geldi otomatik mesajla ''hattınızdaki tüm problemler giderilmiştir'' diyordu.Birçok ADSL kullanan tanıdığım var hiçbir problem yaşamadı hep ilgilendiler..Fabrikamda ADSL kullanıyorum ilk gelen portlardandı 3 sene önce hiçbir sorun yaşamadım...
Bu forumlarda açılan topicler yazılan mesajlar artık bence provake amacı taşımaya başladı...Yazının başındada dediğim gibi sen sorununu anlatamazsan karşındaki seni anlamaz..Tamam teknik konuda personel yetersiz ama açık ve net bir dille konuşulduğu zaman gayet iyi anlayıp yardımcı oluyorlar...
Bu arkadaşlar madem memnun diiler verilen hizmetten bir an önce portları boşaltmaya başlasın ki sırada bekleyen insanlar alsın..Ayıptır yazıktır...
Telekom kar etmişte falanmışta filanmış..Sanki telekomun karı telekom genel müdürünün cebine gidiyo..Yıllardır üretmeden yiyen toplumun pisliklerini temizliyo o paralar(temizlemeye çalışıyo)..Biraz objektif olalım ayıptır...
Devletin prosedürü belli ihale şartları belli..Telekomda devlete bağlı bir işletme..Eğer bir sıkıntınız varsa bunu telekomla değil.Direk ulaştırma bakanlığı ve bakanlar kurulu ile halledeceksiniz..
Aylardır okuyorum bu forumları...Yeter bokunu çıkardınız artık benide dellendirdiniz...Ne arsız zihniyetmişsiniz siz yahu...Gidin kardeşim özel ISS ler başlayacak port dağıtmaya alın onlardan ...Ben telekomu bırakmayacağım...Gidinde görün ebenizin terliklerini...
Kardeş Ağzına Sağlık çok iyi değinmişisn konuya.... Benimde adslim var.... Sözleşmeyi yaptım eve gittim.. Bağladım Zoom X5 modemimi ayarlarımı yaptım giridim... Ve hızdan ve hizmetten çok memnunum....
Hangi telekom diye sormayın... Ben Adanadayım....
para almayı biliyolar kardeşim..20-30 milyon bakım parası alıyolar haybeye..kablo modemi kendim tanıttım..herif modem onlin mi deil mi bilemiyo..mac adresi ne haberi yok.teknik servis elemanları yetersiz olabilir demek ayrı hiç bişey bilmiyen teknik servis elemanları ne oluyo peki?saymaya kalkarsak eksikler bitmez.ne yapalım tt yi mi pofpoflayalım..bize iyi giydiriyolar helal olsun mu diyelim
Yahu biz adsl den bahsediyoruz sen kalkmış kablodan dem vurmuşun. O işi TT elemanları yapmıyor ayrıca. Kablonun tüm hizmetlerini taşeron firmalar yürütüyor. Yani o gelmesini beklediğiniz özel sektör.
Yazmadan önce konuyu okuyalım, ve olayları özümseyelim.
Saygılar..
quote:
Orjinal: CYSTEIN
Yahu biz adsl den bahsediyoruz sen kalkmış kablodan dem vurmuşun. O işi TT elemanları yapmıyor ayrıca. Kablonun tüm hizmetlerini taşeron firmalar yürütüyor. Yani o gelmesini beklediğiniz özel sektör.
Yazmadan önce konuyu okuyalım, ve olayları özümseyelim.
Saygılar..
Ya diyorum ya olay artık provakasyona dönüştü diye...Farketmez adam görmüş bir yerde telekoma bok atılıyo gireyim bende sallayayım demiş bi kaç şey...Yukarıda ne yazmışlar bakan yok...
Bu kadarda dingillik olmaz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme