Şimdi Ara

KIA SPORTAGE mi TIGUAN mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 2.el 2011 model KIA SPORTAGE 2.0 DSL dizel triptonik(55 bin km) ve 2013 model VOLKSWAGEN TIGUAN 1.4 TSI 160 HP SPORT( 10bin km) benzinli otomatik arasında kaldım sizce hangisi almalıyım.KIA 12 bin daha fazla vermeme değer mi?

• Tiguani secerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sinede bindim kardesim
    Sportage cok ama cok degisik bi arac
    Ici uzay mekigi gibi
    Ama hangi paket ?
    Tiguan normal bir suv cok fazla ozelligi yok
    Sportage derim

• Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    KIA SPORTAGE 2.0 DSL (136) OV (2011 Model) abicim
  • Sportage alırdım ki, 1.6 benzinlisini aldık sportage ın. Sebeplerine gelecek olursak tip(tamamen göreceli birşey), donanım artıları, f/p aracı olması(1.6 benzinli modelinin)

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

Sportage alırdım ki, 1.6 benzinlisini aldık sportage ın. Sebeplerine gelecek olursak tip(tamamen göreceli birşey), donanım artıları, f/p aracı olması(1.6 benzinli modelinin)

Aracın performansı ve yakıt tüketimi nasıl? Manuel mi otm mi?
  • normalde olsa vw ama kasa değişecek onun için tabiki sportage
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Hyundai Kona mı Tucson mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kia triptonik tiguan otomotik. tiguan yakit tuketimi sehirici 8.9 kianinkini bilmiyorum

• Vw tiguan white-Night + Panoromic
  • weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Aracımız manuel, eski aracımız 2000 model 1.6 16v 110hp megane ile kıyaslarsam yüksek devirlerde performans olarak çok fark edilir bir fark yok, ancak düşük devirlerde megane a göre biraz daha hantal. Yanlış anlaşılma olmasın, performansından memnunum aracımın. Performans beklentiniz yüksek ise 1.6gdi motor sizi çok fazla tatmin etmeyebilir, araç 1400kg çünkü. Yakıt tüketimine gelecek olursam, dikkatli kullanımlarda fabrika verisini yakalamak zor değil (ortalama 7,5-8 lt arası). Işıklarda beklerken manuel modelde bulunun start stop sisteminin tüketime olumlu katkısı yüksek oluyor. Ancak ben çok dikkat etmem derseniz 9,5-10 ltlik oralama bir benzin tüketimi var şehir içinde. Dizel versiyonunu kullamadım ancak kullanan arkadaşlar performansından oldukça memnunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

Aracımız manuel, eski aracımız 2000 model 1.6 16v 110hp megane ile kıyaslarsam yüksek devirlerde performans olarak çok fark edilir bir fark yok, ancak düşük devirlerde megane a göre biraz daha hantal. Yanlış anlaşılma olmasın, performansından memnunum aracımın. Performans beklentiniz yüksek ise 1.6gdi motor sizi çok fazla tatmin etmeyebilir, araç 1400kg çünkü. Yakıt tüketimine gelecek olursam, dikkatli kullanımlarda fabrika verisini yakalamak zor değil (ortalama 7,5-8 lt arası). Işıklarda beklerken manuel modelde bulunun start stop sisteminin tüketime olumlu katkısı yüksek oluyor. Ancak ben çok dikkat etmem derseniz 9,5-10 ltlik oralama bir benzin tüketimi var şehir içinde. Dizel versiyonunu kullamadım ancak kullanan arkadaşlar performansından oldukça memnunlar.

Cevap için teşekkürler. Otomatik araç araştırıyorum, bayiden Sportage için fiyat da aldım ama tüketim ve performans çok eleştiriliyor, o yüzden kararsız kaldım.

• Kesinlikle 2.0 Sportage ama yakıt tüketimin şehir içinde 100 km'de 10 litrenin altına inmez. Sorun değil diyorsan Kia derim.
  • Ben olsam kia alirim. Vw'nin tasarimi tek kelime ile ucube. Diger teknik detaylarini bilmiyorum ama bu tasarim bes para etmez.

• Tiguan alırdım ben olsam. Kasa olarak daha hoş ve sportage nedense gözüme güzel gelmiyor zevk tabi değişir kişiden kişiye

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Manuelinden performans olarak memnunum(hız yapan birisi değilim ancak ara hızlanmalarda uygun viteste kullanıcısını üzeceğini sanmam), boyutuna göre tüketimi de iyi ancak otomatik kullanmadığım için net bir bilgi veremiyorum. En güzeli bayiden otomatik bir araç ile test sürüşüne çıkmanız, performans ve tüketim olarak kendiniz gözlemlemiş olursunuz. Ben de almadan önce çok yorum okudum, çekmiyor çok yakıyor gibi, test ettim memnun kaldım. Test sürüşü sırasında otomatik parkı denemek istediğimi belirttim ve teste gittiğim fiesta 1.4tdci aracımızı uygun konuma getirdim, direk test aracından inip fiestaya binince farkı çok daha net anladım. Sportage direksiyon vites ve pedallar olarak çok yumuşak bir araç. Yokuş performansını çok deneme fırsatım olmadı daha, ancak ufak bir fırsatım oldu. İçinde 5 kişi ile Antalya merkezden geyikbayırına gittim, en ufak bir çekmeme gibi durum oluşmadı. 1.4tdci fiesta ve 1.6 megane ile kıyasladığımda çok da bir farkı yoktu yokuşta. Okuduğum yorumları yanlış hatırlamıyorsam 1.6 otomatik olanın 10-12 lt arası bir şehir içi tüketimi vardı. Otomatik olanlarda start stop sisteminin bulunmadığını da hatırlatmamda fayda var :).

• kozmak K kullanıcısına yanıt
    Evet otomatiğin fabrika verisi bile 11 litrenin üzerinde :) Test sürüşü yapmak en iyisi, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
  • Sportage sifir i nekadarki suan? Bayiden fiyat aldim dediniz..tiguan da guzel duran bi arac..tercigim sportage olurdu heralde

• Tiguan diyorum 1.4 Tiguan'larda DSG 6 ileri olması lazım yani ıslak kavramalı sorunsuz olan, Otomatik ve atmosferik Kia sportage baya yakacaktır, 12-13 litreleri görmek mümkün trafikte. Tiguanda ise bu rakamlar en fazla 10-11 olur diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

Sportage sifir i nekadarki suan? Bayiden fiyat aldim dediniz..tiguan da guzel duran bi arac..tercigim sportage olurdu heralde

67.900, ama ciddi alici olunca biraz daha düşer gibi görünüyordu.

• adam dizel sportage demiş sizler benzinli konuşuyorsunuz. görsellik + motor + dizel tabii ki spo diyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.