Şimdi Ara

Kia sportage gdi ve gsl arsındaki fark (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
81.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tiguan dan daha konforlu ve cok daha yakışıklı bir arabadir.Tiguan ben segmentinde başarılı bulmuyorum Spo daha iyidir 2 aracida sürdüm Spo daha iyi daha keyifli ama Siz neyi begendiyseniz onu alın.forumlara çok bakarsanız kafanı karisabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

400 kuruştan fazla yakar.hesap hatası var iyi yapın hesabınızı.

Bence siz de hesabınızı kontrol edin..400 kuruş demek 4 tl demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Gsl donanım farkına KiaClubtrden bakabilirsiniz orada ayrıntılı olarak çok bilgi var ya da Bu Forumda olan Kia Sportage kullanıcıları olan bir bölümde var orayada bakabilirsiniz daha net öğrenirsiniz .Detaylı anlatan arkadaşlar var.Babama aldığımız 2015 sıfır consept plus olduğu için isimler değişti donanım paketlerinde
    Teşekkürler hocam tüm bilgiler için keşke turbolu olsaydı daha keyifli olurdu 😀 Dediğiniz makyaj olayını bi araştırayım farklarına bakayım gördüğüm kadar ibrede değişiklik var çok dikkat etmedim onu da bi dikkatlice inceleyip araştırayım bir sorun olursa tekrar yazarım buraya

"Bu memleket tarihte Türk'tü, halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır"
  • krts42 kullanıcısına yanıt
    Ortalama ne kadar yakıyor acaba?

Makyajda bazı donanım eklediler ve bazı donanımlarıda kıstılar.Yalıtım biraz daha iyi.Dış tasarım da bir kaç değişiklik var.Yine de makyajlı kasa makyajlı kasadır .Makyajlı kasada modeli bir elden geçirirler sonuçta yinede
    İbre de zaten değişiklik var Supervision eklendi supervision olmayan göstergeler çok kötü Sportageye hiç yakışmıyor.
    Birde alırsanız dokunmatik ekranlı alın.Bunlar hesap makinesinden hallice bir ekranla satılıyorlar.Arabanın o havasına hiç mi hiç yakışmıyor.
    Ama dokunmatik ekran çok yakışıyor daha şık oluyor.Onu tavsiye ederim Yani Sportage almayı düşünürseniz taktırın derim çünkü çok yakışıyor arabaya.Standart olarak gelen radyo hiç güzel değil
    Turbo motor maalesef sunulmuyor Sportagede motor seçeneği vergi dilimimize göre bir tek 1.6 GDI motor var başka bir seçenek yok ama araba yinede çok keyifli.Sportageyi size detaylı olarak anlatabilirim pm atarım isterseniz.Arabayı çünkü 2-3 hafta önce 50 kmlik çok ağır teste soktum kendi düşüncelerimi öğrenmek isterseniz yazabilirim
    Kia ya önyargısı olanlarında önyargısın kırabilecek bir araba bence benim kendi fikrim bu tabi beğenmeyende çıkacaktır her arabada olduğu gibi
    Zaten araştırırsanız neyin nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz gerekli bilgiler var size söylediğim sitelerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharq32

Ortalama ne kadar yakıyor acaba?

10-11 litre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Bu memleket tarihte Türk'tü, halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır"
  • Otomatik fazla yakar 11-13 arası.Manueli 8 ile 10 arası yakar manueli az yakıyor yine o kasaya göre.Otomatiği fazla yakıyor manuel düşünüyom dediniz 9 -10 civarlarında yakarsınız .Uzun süreli kullanıcıların tüketimleri bu

Orijinalden alıntı: otomobil alemi

Makyajda bazı donanım eklediler ve bazı donanımlarıda kıstılar.Yalıtım biraz daha iyi.Dış tasarım da bir kaç değişiklik var.Yine de makyajlı kasa makyajlı kasadır .Makyajlı kasada modeli bir elden geçirirler sonuçta yinede
    İbre de zaten değişiklik var Supervision eklendi supervision olmayan göstergeler çok kötü Sportageye hiç yakışmıyor.
    Birde alırsanız dokunmatik ekranlı alın.Bunlar hesap makinesinden hallice bir ekranla satılıyorlar.Arabanın o havasına hiç mi hiç yakışmıyor.
    Ama dokunmatik ekran çok yakışıyor daha şık oluyor.Onu tavsiye ederim Yani Sportage almayı düşünürseniz taktırın derim çünkü çok yakışıyor arabaya.Standart olarak gelen radyo hiç güzel değil
    Turbo motor maalesef sunulmuyor Sportagede motor seçeneği vergi dilimimize göre bir tek 1.6 GDI motor var başka bir seçenek yok ama araba yinede çok keyifli.Sportageyi size detaylı olarak anlatabilirim pm atarım isterseniz.Arabayı çünkü 2-3 hafta önce 50 kmlik çok ağır teste soktum kendi düşüncelerimi öğrenmek isterseniz yazabilirim
    Kia ya önyargısı olanlarında önyargısın kırabilecek bir araba bence benim kendi fikrim bu tabi beğenmeyende çıkacaktır her arabada olduğu gibi
    Zaten araştırırsanız neyin nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz gerekli bilgiler var size söylediğim sitelerde.

Evet dediğiniz gibi alınca orta radyoya dediğiniz gibi dokunmatik ekran arkaya difizör mü ne diyorlardı onu yanlara metalimsi basamaklık gibi birşey var onu falan yaparak makyajlıymış gibi yapabiliriz 😀
    Eğer vaktiniz varsa detaylı pm atabilirseniz iyi olur hocam. Aracı dediğim gibi ocak ayının ortalarına - sonuna doğru falan düşünüyoruz bütçeydi ayarlaya bilirsek nasip olursa 2014 olmazsa 2013yada 2012 model alabiliriz. Pm bekliyorum hocam müsayt olduğunuzda atsanızda olur acelesi yok 🙂

• Tamam atarım detaylı olarak anlatırım Arabayı size.Difizör de çok yakışıyor Sportageye.Onuda taktırırsanız süper olabilir.1 Saat içinde müsait olduğum zamanda Pm atıp bilgilendiririm sizi hocam
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.