Şimdi Ara

KİA SORENTO NASIL BİR ARAÇ VE YAKIT TÜKETİMİ NASILDIR YARDIM ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
375.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • --kemal-- - kullanıcısına yanıt
    İGO Primo Wince
    SD Karta At Bitti Ücretsiz
  • Sorento da artık yazak birşey kalmamışa benziyor. Forum bom boş.
    Canımı sıkan bir konu var yazayım tecrübesi olan arkadaş yaArsa sevinirim.
    Araçta döşeme altında ıslaklık var yol cu tarafında.ıBu araçlar da su tahliye yeri varmıdır. Tıkanmış olabilirmi.
    Sanruf dan su alırmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selman19

    Sorento da artık yazak birşey kalmamışa benziyor. Forum bom boş.
    Canımı sıkan bir konu var yazayım tecrübesi olan arkadaş yaArsa sevinirim.
    Araçta döşeme altında ıslaklık var yol cu tarafında.ıBu araçlar da su tahliye yeri varmıdır. Tıkanmış olabilirmi.
    Sanruf dan su alırmı.

    Klima hortumlarini kontrol ettiriniz tavsiyem,kacak vardir onceki aracimdada aynisi oldu ayak bastiginz yere akiyordu olaganca su.yaz kis ayniydi.
  • selman19 kullanıcısına yanıt
    Yüzde doksan sunruftandır. Sanrufun tahliye kanalını temizletmeni tavsiye ederim. Benim eski aracımda da bu sorun vardı. Yağmur veya KAR YAĞDIĞINDA OLUYORDU.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf.berke.kaya

    sana göre o kardeşim..
    merhaba Arkadaşlar
    2006 veya 2007 kia sorento almayı düşünüyorum.200 000 km relerde. ne dersiniz.
    genel olarak sorento nasıl bir araba.
    KİA SORENTO 2.5 MOTOR 140 BG
  • azhdar A kullanıcısına yanıt
    2007 ve üstünü almanız tavsiye ederim. Eski modellerde ESP yok. 2.5 motor az yakar dersek pek doğru olmaz. Onun dışında KİA/hyundai TR'de servisi yaygın olan bir marka, malzeme kalitesi, Nissan vb ile aynı. Yani çok üst düzey değil ancak aynı donanım ve aksesuara göre fiyatı iyi olan bir araç. Spo ve IX35 formlarını okuyunuız.
  • Ya aslında aynı paraya yüksek model golf alinabilir ama ilgimi çekmedi pek. Acaba 2008 sorento çokmu yanlış olur
  • azhdar A kullanıcısına yanıt
    İKİ farklı araç. elma armut değil. Hatta elma karpuz kadar farklı. amaç suv tipi araç ise keyif önce gelir.
  • Tamam sağol kardeşim. Beğendiğim araç sorento ama maalesef çevremdekiler beğendiğim araçla ilgili fikirlerini söylemekten ziade kendi hayelleronde olan araçlari teklif edince insanın aklı karışıyor. Asıl soru şu sorento 2008 nasıl bilirsiniz..☺☺
  • azhdar A kullanıcısına yanıt
    Ben 2008 Sportage en ful ve yüksek BG olanını kullandım. Araç SUv ve dizel olduğu ve de parasına göre güzel (daha önce belirttiğim gibi, donanım, aksesuar, vs). Sorento'yu bilmiyorum ancak; bir yakınımın vardı ve yakıtından çok şikayetçiydi. Bana göre SUV araç alacak olan, yakıtı, parça, bakım vs fiyatlarını göze almalıdır. Sorentonun ikinci eli biraz daha sıkıntılıdır (satmak anlamında). Sportage'da olduğu onunda bir kaç alt grubu var, DSL, Ex, vs gibi. Ben olsam ve ilk suv aracınız ise, sportage gibi bir araçla başlarım. Kesinlikle benzinli SUV almayın derim. Hem yakıt hem de performans bakımından, hayal kırıklığı yaşatır.
  • Tşk . Bunları kesin dikkate alıcam. Ilgin için sağol.
  • azhdar A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hayırlısı olsun.
  • azhdar A kullanıcısına yanıt
    170 hp versiyon olanı ve 2008 model en iyisi diyebilirim. Ex veya ex premium veya prestige paket bulabilirsen düşük km li, çok iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasm123

    arkadaşlar kıa soento 2,5 170 bg 2007 model arac kullanan var mı su an varsa ne kadar yakıor 80 lıtre full depo 450 km yol yapıor aracım dogal mı ?

    Hocam bu çok fazla ben tam depo 1000 km gördüm o da hiç gaza basmamış gibi bende 140 lık var biraz daha az yakıyor. 0,3 lt daha az
  • KİA SORENTO 2005 MODEL araç birkere çok sağlam bir şanzumana sahip ve güçlü saglam motora sahip şehiriçi çok guzel trafikte asla sorun yaşamasınız buyuk heybetli güçlü ve zaten herkes asagıda kalıyor.

    çok rahat ve konforlu ve çok güzel.

    bayanlara çok rahatlık saglayacak bir araçtır.
  • Arkadaşlar merhaba
  • Öncelikle şunu demek isterim . Bu araca sahip biri olarak yorum yapayım . Yakıt olarak kendi sınıfı ve model yılı olarak tüketim değerleri çok normal bir araç. Benimkisi 2008 model.Lütfen sembol ve türü araçlarla bu aracı kıyaslamayın. Bu aracın en büyük kronik sorunu, bu araçtan anlamayan ,Crdi motoru ve Kia markasını bilmeyen eller tarafından yapılan bakımlardır. Bu güne kadar bu araçta ne turbo ne enjektörler ne motor ne triger sorunu yaşamadım. Çünkü yaşabileceğim tüm problemler öncesinden Bakımını yapan ustam tarafından giderildi.Ne turbo problemi yaşadım ne triger zinciri nede motor arızası . Aracı ilk sahibinden ve servis bakımlı almama rağmen Ustama götürdüğümde 4000 liraya yakın masraf çıktı. Turbo enjektörleri revizyondan geçti, turbo dağılmak üzere idi açınca farkedildi ve revizyondan geçti.Edr sistemi tıkalı idi ve temizlendi . Turboyu besleyen yağ sistemi tıkalı olduğu için turbo yağsız kalmıştı. Biz tüm bunları elden geçirdikten sonra düzenli bakımları aynı ustada yaptırarak hiç bir sorun yaşamadık ve kolay kolay da yaşayabileceğimizi sanmıyorum. Bu arabaya o kadar büyük bir zevkle biniyorum ki anlatamam .Üstelik 2018 model E kasa bir mersedes sahibi olarak 2. Araç olarak kullandığımız bu araç bize ayrı bir keyif veriyor. Sonuç olarak demem o ki bu araca bakım yapan usta bu aracı iyi bilen ve gerekli işlemleri zamanında yaptığı takdirde hiç bir sürprizle karşılaşmazsınız.




  • October ekim O kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hangi ustaya bakım yaptırıyordu iz. Yeri nerede acaba. Bende Honda Accord dan sonra Kia Sorento almayı düşünüyorum.
  • mst.ylmz M kullanıcısına yanıt
    +90 (535) 670 78 41
    Güven usta arayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.