Şimdi Ara

Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Astra ikisini de yerden yere vurur.
    Focus 1.6 da bakılabilir baz donanım kötü değildi ama fiyatını bilmiyorum.

adam iki seçenek belirlemiş. "astra yerden yere vurur". o fiyata astra var mı? o zaman golf de astra'yı yerden yere vurur. adam olacak fiyatını yazmış. seçeneklerini yazmış.
  • 55bin tl ye leon mu var? gene klasik sener bir tas atiyor kuyuya arkasindan 3-5 arkadas cikarmaya calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Astra ikisini de yerden yere vurur.
    Focus 1.6 da bakılabilir baz donanım kötü değildi ama fiyatını bilmiyorum.

adam iki seçenek belirlemiş. "astra yerden yere vurur". o fiyata astra var mı? o zaman golf de astra'yı yerden yere vurur. adam olacak fiyatını yazmış. seçeneklerini yazmış.

Ben yazacaktım da kırmayım dedim.Aynı fikirdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

55bin tl ye leon mu var? gene klasik sener bir tas atiyor kuyuya arkasindan 3-5 arkadas cikarmaya calisiyor

baz model bakarsan vardır da (aralık ayında 57'ye golf olduğuna göre leon 55'e haydi haydi vardır) adamın seçenekleri içinde leon yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 11 Nisan 2016; 23:47:33 >
  • hocam neye karar verdiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cook_Candidate

hocam neye karar verdiniz acaba ?

Hocam 15 dakika önce eşimin de ısrarıyla servis olarak Egea ya benzer yakınlıkta, kabin ve kapasite olarak Rio benzeri Hyundai Yeni i20 Elite Blue Smart Pan aldım. Neye niyet neye kısmet.Allah utandırmasın inşallah. Fikir veren herkese çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

1 viteste çıkamadığın Yokuşu 1.2 tsi ile 4. Viteste çıkmak mı. Hocam kusura bakmada iyi sallamışsın. Şu Yokuşun bir fotoğrafını görsekte bendeki i20 ile kiyaslasam..

Yazdıklarımı anlamadan hemen laf sokmaya çalışmışsınız, bir kere daha okursanız eğer yazdığım şeyi , birinci vitese kadar düştüğüm yokuş tabirini göreceksiniz, yani 1 ci viteste çıkamama lafı edilmemiş.

Mesela İzmir çevre yolundan balçovaya dönüşte parke taşlı bir yokuş var orada deneyebilirsiniz, kendi aracımla ( Amarok ) 3 cü viteste çıkıyorum, ama annemin aracı ile 1 ci vitese kadar düşmek zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Hocam 15 dakika önce eşimin de ısrarıyla servis olarak Egea ya benzer yakınlıkta, kabin ve kapasite olarak Rio benzeri Hyundai Yeni i20 Elite Blue Smart Pan aldım. Neye niyet neye kısmet.Allah utandırmasın inşallah. Fikir veren herkese çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun hocam fiyat ne oldu
  • Hayırlı olsun. Aynı sizin gibi 2 hafta önce egeamı corola 1.33 mü derken corollaya karar vermiştim. Hanımla giderken hyundai yede bakalım dedik i20 aldık çıktık. Toyota ya bile gidemedim yani. :) Allah kaza bela vermesin Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

Hayırlı olsun. Aynı sizin gibi 2 hafta önce egeamı corola 1.33 mü derken corollaya karar vermiştim. Hanımla giderken hyundai yede bakalım dedik i20 aldık çıktık. Toyota ya bile gidemedim yani. :) Allah kaza bela vermesin Güle güle kullanın

Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR-40

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:27:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam fazla pazarlık edebilen birisi değilimdir,57 + boya koruma oldu.Allah utandırmasın,inşallah doğru seçimdir.

Allah kaza bela vermesin hocam

• Kia marka 7 araç alıp kullandım ve sattım. Şu an 8.aracım Kia Sportage. Sanırım bu forumda en belirleyici yorum bu olmalı. 2.elde zarar edersin Kia alma diyenlerin ya kafası 20 yıl geriden geliyor ya da bişey bildikleri yok. Hiçbir aracımdan satarken zarar etmedim. Kia, verdiğin paranın tam hakkını veren bir araçtır. Malzeme ve işçilik açısından Fiat'tan üstündür. Kia motor arızası Fiat'a göre oldukça düşüktür.
    Bence biraz daha ekleyebiliyorsan hiç düşünmeden Yeni Kia Cerato al ve 10 yıl sorunsuz kullan derim. Ama imkanım yok diyorsan Rio'da Egea'dan daha iyidir. Zaten genel olarak Kia Fiat'tan daha kaliteli araç üretir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.