Şimdi Ara

Kia Optima neden tutulmadı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
1
Favori
7.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kia nın hangi aracı tutuldu ki bu ütopik aracı tutsun...1.7 motor, 101 bin...
    kuzeni Hyundai nin yarısı kadar bile satamıyor üstelik indirimleri düşük..

•  Kia Optima neden tutulmadı ?
  • bu ülkede doğuş style olduğundan dolayı bide onun şakşakcıları oldugundan dolayı malesef gücünü gösteremiyor.. kıymetide bilinmiyor.. şak şak styleeeeee
  • Aracın en büyük rakipleri piyasada Passat, Insignia, Avensis.Bu araçlar 50bin TL küsürlü giriş fiyatlarıyla piyasada zaten var.Neredeyse hiç olmadığı bir pazara kısıtlı motor seçeneğiyle rakiplerinden pahalı giriyor, ülkedeki vergi sistemine göre motor gamı bulunmuyor.Üstte saydığım bu üç araç içerisinde en çok satan model Passat' ta en geniş benzinli, dizel, otomatik şanzımanla kombine edilmiş. Çeşidin fazla olduğu model daha geniş kitleye hitap ediyor, satışlara başarı olarak yansıyor.Vergi sistemimize uymayan araçlar premium olmadıktan sonra başarılı satış rakamlarına ulaşamıyor.
  • tamam araç güzel ama 100 bin tl az para değil ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

bu ülkede doğuş style olduğundan dolayı bide onun şakşakcıları oldugundan dolayı malesef gücünü gösteremiyor.. kıymetide bilinmiyor.. şak şak styleeeeee

araç 110.000 tl diyorlar sen hala vw diyorsun
  • acaba neden ıgsıgna passat filan 55 bin den başlıyor. bilin bakalım neden. passat veya ıgsıgnada 1.7 cdtı veya 2.0 tdı fiyatını sorun 100 110 bin civarında belki fazladır.o arabalarla pek ilgilenmiyorum.bence gayet güzel bir d segmenti araba kuzeni i40 da çok güzel.bi d segmenti araba alsam.ama 140 ın 1.6 gdı sını alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

bu ülkede doğuş style olduğundan dolayı bide onun şakşakcıları oldugundan dolayı malesef gücünü gösteremiyor.. kıymetide bilinmiyor.. şak şak styleeeeee

kardeşim illa muhalefet olacam diye muhalefet olmayın. aynı chp gibisiniz. i40 deseydi arkadaş ne diyecektiniz peki ? onunda 60 küsür bine 1.6 benzınlı versıyonu var ? ne farkeder ha i40 ha optima aynı tarz arabalar. vergi kurbanı bir araç. bende i40 için diyorum deminki yorumumu ne olmuş yani ? i40 ın kıymetini bildinizmi ?

• 1.6 dizel yada turbo benzinle kombine edilip 60 70 binlere satılırsa alınacak araçlardan biri olur boş jettalar 60 bin yaw bu araca can kurban..ama kia türkiye acaba ülkemizi bu korelilere anlatmaktamı zorlandı bilemiyorum
  • Ben ceed incelemeye giderken siyahi wardi bayildim araca. Icide gayet rahat genis. Ama 1.7 ve 130 beygir civari bir arac ceed ile ayni nerdeyse beygir gucu
  • 1.7 vergisi ödeyip 1.6 performansı alındığı için kimse yanaşmıyordur.
  • geçen gün 2.çevreyolunda gördüm karşı şeritten geliyordu baya şaşırmıştım demek ki alan olmuş
  • arkadaş passatı örnek göstermiş fiyat olarak, passatta 1.7 motor (üst dilim vergi) sebebi olur 100.000 aşağı fiyatı olmaz burda suçlanacak biri varsa kesinlikle kia değil bizim saçma sapan vergi politikamız yüzünden olmasıdır. Avrupada ki vergi sistemine geçersek bugun passata binenler yarın bmw 5 kasa mercedes e classa binerler de tabi nerde görürmüyüz acaba?
  • 1.7 olacagina 2.0 olsa iyi satis rakamlarina ulasirdi. Yazik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kiayı suçlamıyorum zaten.bizim ülkemizde suç tabikide bazıları 55 bine passat filan duruken filan demişler onlara dedim.55 bine olan passat 1.4 motor onuda hatılıtım.ıgsınada aynı 1.4 motor.alt vergi dilimine girdikelri için fiyatları az.ama bence hyundai ve kıa gül gibi 2.0 crdi yi motoru koyucaktı bu arabalara.ve benzinli için 2.0 t benzinli 284 bg motoru.çok güzel satardı.
  • vergi faktoru ve süre gelen otomobil tüketicileri tarafından hala bulunan ön yargı yüzünden pek tutulmuyor
  • 1.7. bence de dist. saçmalığı.1.6. gelse yollarda gayet de sık görürdük.Sonuçta blake griffin'in üzerinden smaç yaptığı araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

arkadaş passatı örnek göstermiş fiyat olarak, passatta 1.7 motor (üst dilim vergi) sebebi olur 100.000 aşağı fiyatı olmaz burda suçlanacak biri varsa kesinlikle kia değil bizim saçma sapan vergi politikamız yüzünden olmasıdır. Avrupada ki vergi sistemine geçersek bugun passata binenler yarın bmw 5 kasa mercedes e classa binerler de tabi nerde görürmüyüz acaba?

Mesajımda zaten vergiden bahsettim ama olay bu araç için bir tek vergide bitmiyor. Kia'nın elinde 1.6 benzinli ve 1.6 dizel üniteler mevcut ve bunlar bu araçta kullanılmıyor. Kia gerçekten satmak istese diğer motorları pekala kullanabilir.Kia'nın hangi modeli nerde ürettiğini bilmiyorum.Belki bir ihtimal aracın montajladığı fabrika ile bahsi geçen 1.6 motorların üretildiği fabrikaları ayrı coğrafyalarda ise bu şekilde üretmemiş olabilirler ama öyle de olsa isteyen konteynerde taşır yine montajlar.Belki 1.6 motorların üretim kapasiteleri az bilemiyorum. Hyundai ve Kia 1.6 dizel motorları olmasına rağmen bu motorlarını birçok modeline uygulamayarak zaten pazarın kaymağını kendileri bırakıyor.Firma yetkililerinden bu konuda açıklama bekliyoruz

• quote:

doğuş = akp diyorsun yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

kardeşim illa muhalefet olacam diye muhalefet olmayın. aynı chp gibisiniz. i40 deseydi arkadaş ne diyecektiniz peki ? onunda 60 küsür bine 1.6 benzınlı versıyonu var ? ne farkeder ha i40 ha optima aynı tarz arabalar. vergi kurbanı bir araç. bende i40 için diyorum deminki yorumumu ne olmuş yani ? i40 ın kıymetini bildinizmi ?

Kardeş sen ne boş konuşuyorsun ya yok i40'in kıymetini bildiniz mi,yok chp gibisiniz.Hayatında i40'a veya onun segmentindeki arabalara mı bindin de, i40'u onlardan öne çıkaran neymiş söyle de bilelim?

Boş beleş insansın utanmadan bide bir partiye yönelik insanlara laf vurmaya çalışırsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.