Şimdi Ara

Khan Academy hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle fizik ve geometrisi hakkında ne düşünüyorsunuz

• Çok saygı duyduğum bir platform ama bizim sistemde ne kadar geçerli bilmiyorum. Arada izliyordum videolarını biraz çizimlerden esprilerden falan belki ama daha kolay anlatıyorlar gibi. FIzikteki sözel konuları eğlenceli bir şekilde dinleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu mantigina uygun ogrenmek icin bire bir ama mufredatla alakasiz maalesef. ben biyolojisini izliyordum gayet guzel ve ayrintiliydi, hatta belli dersleri o konuda uzmanlar anlatiyordu.

• GYGD G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :D
  • Mantığını öğrenmek için güzel. Yavaş ve detaylı anlatıyor. Fizik ve matematikte tam anlayamadığım konulara bazen oradan bakıyordum.

Ama sınava oradan çalışılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede Calculus I-II, Physics I-II, Differential Equations derslerime yardımcı oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biyolojisini izledim lise müfredatımıza tam olarak uygun değil daha geniş çapta bilgiler sunuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hobi olarak izle,ders için değil. Aldığın verim Harcadığın zaman değmez. Ve müfredata göre hazırlanmamıs

• Sınava oradan çalışmak verimsiz ama popüler bilim okuması yapıyorsan en azından işine yarar, veya bazı üniversite dersleri için ufuk açıcı olabilir.

Aslında sınava uygun olmaması müfredatımızın moktanlığını gösteriyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 16 Temmuz 2018; 17:25:44 >
  • Üniversitede alınan temel ve alan derslerine hazırlanma konusunda harika bir site. Bir yandan da ülkemizdeki üniversite giriş sınavları müfredatına birebir uygun olmasa dahi aşırı derecede önemli üniversiteye hazırlanırken, sebebine gelince :

Konular arasındaki bağlantıları açığa çıkarıp işliyor. Bütüncül bir şekilde öğretiyor ve en önemlisi konulardaki ana mantığı kavramamıza yardımı fazlasıyla dokunuyor. Ana mantık kavrandıktan sonra zaten ilerisi için çok fazla zorluk çekilmiyor.

Not: Sitedeki mini testler, quizler ve ünite sınavlarını mutlaka çözmenizi öneririm. Youtube kanalıyla yetinmeyin.

Önemli not: Eski hali iyi değildi fakat 2018 den itibaren Türkçe versiyonu gelişti.
  • Sınav için verimsiz ama genel olarak faydalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.