Şimdi Ara

Kha Zixe Muramana almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karakter poke karakteri tüm büyük turnuvalarda khazix'in ilk ve core itemi yani olmassa olmaz, mana sıkıntısı çekmiyorsan diye yazanlar var mana sıkıntısı çekmiyorsan o senin hatan zaten çünkü poke yapmıyorsundur, ve muramanayı herkezin dediği gibi tfde aç minionlara karşı kullanma mana yiyor çünkü mananın %3 ünümü neydi harcıyarak fazladan 100 magic damage falan vuruyodu tam hatırlamıyorum. ama ben solo giriyorum pokeye ihtiyacım yok birine focuslanıp tek atıcam diyosan oda olur mana falan alma o zaman

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Mana sıkıntısı için iceborn tavsiye ederim. Ama maramurada fena olmuyor değil fakat iceborndan daha iyi verim alırsın pasifinle güzel gider.

Sonunda benim kafada birini buldum

Açık ve net hocam stream pek takip etmem moda olan şeyleride sevmem kendi mantığımla oynarım oyunu
    İceborn hem Trinity etkisi yaratıyor gelen ap pasife yarıyor w dan gelen hp yi arttırıyor w ve düz vuruşta perma slow kazandırıyor q ve düz vuruşta burst damage veriyor daha ne olsun

• Solo oynuyorsam garanti alırım. Ama Jungle oynarken gerek duymuyorum, ayrıca alırsam zaman kaybı oluyor diğer itemlar için.

Fikirler zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez.
  • Solo ve mid giderken alınabilir.Jungle giderken iceborn daha etkilidir.Diğerlerinnide dediği gibi direk tamamlamak yerine şu mavi itemin adı neydi hatırlamıyorum 750/750 olana kadar diğer ad veren itemlerini tamamlamalısın.Genelde son item olarak tamamlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Mana sıkıntısı için iceborn tavsiye ederim. Ama maramurada fena olmuyor değil fakat iceborndan daha iyi verim alırsın pasifinle güzel gider.

Çok düşündüm kullanmak için bugün deneyeceğim,teşekkürler.
  • Oyun başı alacaksın mid gamenin ortalarına doğru muramana yapacaksın olay bitecek . Aç kapa özelliğine gelirsek açtığında her vuruşun için 100 mana yiyordu sanırım . Ona göre açıp kapatırsın artık anladın .
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.