Şimdi Ara

Kha'Zix'de ki değişme nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lol Wiki'de yazmıyor, patch daha gelmedi sanırsam. Başka bir yerde de bulamadım.

• havada iken bodozlama girebiliyordun W sayesinde artık havada W basılmıyor ve Q ciddi bufflandı artık zamanlama daha önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

havada iken bodozlama girebiliyordun W sayesinde artık havada W basılmıyor ve Q ciddi bufflandı artık zamanlama daha önemli

Diğer yeteneklere nerf var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

havada iken bodozlama girebiliyordun W sayesinde artık havada W basılmıyor ve Q ciddi bufflandı artık zamanlama daha önemli

w skili pasifi ile birlikte çalışmıyor diye biliyorum ve biraz damage düşürülmüş ama Q %45 damage buff yedi
  • quote:

quote:

quote:

w skili pasifi ile birlikte çalışmıyor diye biliyorum ve biraz damage düşürülmüş ama Q %45 damage buff yedi

Q'nun yediği %45 buff çok değil, eski isolated'dan birazcık daha arttı damage önemli olan artık evolve edilince hedef isolated olmasa bile %8 missing health vuracak. Ve ulti evolve %50 damage reduction veriyor artık.

• lol wikide aşağıda show pbe var orada yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoldYourFire

quote:

quote:

quote:

Q'nun yediği %45 buff çok değil, eski isolated'dan birazcık daha arttı damage önemli olan artık evolve edilince hedef isolated olmasa bile %8 missing health vuracak. Ve ulti evolve %50 damage reduction veriyor artık.

gene op

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.