Şimdi Ara

Kfc,Popeye's,McDonalds,Burgerking Menülerde Hile Yapiyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukaridaki markalarin hile yaptigini dusunuyorum neden mi ? Simdi diyelim ki kfcde kentucky burger menu var. Fiyati 25tl nedir abi menudekilrr bi hamburger 4 parca kemiksiz tavuk 2 parca kanat ve patates +kola...
    Simdi bu firmalar her menude size icerigi cokmus gibi gosterdikleri urunu ucuzmus gibi kakaliyorlar, onunuze geliyor ve yiyorsunuz daha sonrasinda bir de bakmissiniz ki doymamissiniz. Baska bir menu yerseniz en ucuzu diyelim ki 10tl bakiyorsunuz ki bunu yersem yarisi kalir diye dusunuyosunuz. Pahali menulerde ise tam tersi geliuor sizi tika basa sisiriyor ve asla bitiremiyorsunuz. Yani her turlu sizi aclikla daha fazlasini almaya iten menuler almaya itiyorlar izlenimlerimi paylasmak istedim.

Farkli dusunenleri beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acıkınca burları tercih eden net değişiktir.buralar zevkine gidilecek yerler.
  • kardeş ne yapsınlar? mahmut döner gibi 2 tl ye kocaman ekmek mi versinler? adamlar menüyü 100 tl yapsa da satılacak 5 tl yapsa da.
  • sizde nasıl bir mide var ? mc donaldsda 12 liraya bir

menü var 2 tavuk burger veriyor patates ve icecek süper boy oluyor toplamda 15 lira veriyorum. 1. burgeri yediğimde tokluk hissi başlıyo önüme bi bakıyorum 1 burger ve tabak dolusu patates var şişiyorum zorla yiyorum kalanları. ya sizin mideniz varil gibi yada benim midem cok kücük anlamadım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür yerlere gidenlerde narsiszim oluyo genelde kendini kanıtlama isteği farklıyım ben havası

Starbucksta bardağa isim yazıp instagrama atmalar ay çok havalıyım ben

• O menülerin maliyeti sattıkları fiyatın max 5 te 1 i kadardır. Örn : 25 tl lik bir menünün max maliyeti 5 felandır bence. Basıyolar kolayı karnın şişince doydun sanıyorsun

• Büyük bok steakhouse alıyorum yetmiyor üstüne tantuni ile cila çekiyorum anca kesiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mcdonalds'ta maxipuan geçiyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kola olmasa hiç biri doyurmaz 1 litre kolayı içince mide hangi organ olduğunu unutuyor.

• popeyes ta ağzına kadar dolu standart maxi kova dışındaki herşey hileli. burger king de double whooper, big king xxl, steakhouse, gibi pahalı menüler dışında hiçbirşey doyurmaz, kfc ise tamamen hilelidir 3 kişilik kova 1 kişiyi bile doyurmaz. kovanın içi bomboş gelir.
  • Menüdeki miktarlar:
    Hamburger X
    Patates XXX
    Kola XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Hamburger yemek için gidip kola ya para veriyorsunuz.
    Ben meşrubat içmediğim için azıcıkta fiyatına göre hamburger'i düşününce aslında çok pahalı.

Birde nasıl oluyorsa tek hamburger ya da çizburger isteyince menüden daha pahalı oluyor. (uzun zaman oluyordu hangi menü için sorduğumu hatırlamıyorum)
    Kıza özellikle sordum oda evet fiyatımız bu deyince menüyü sipariş edip kolayı çöpe atmıştım.

Bir keresinde de siparişi verdim, o zaman ice tea içmeye karar vermiştim (yılda 1-2 kere olur). Neyse söyledikten en fazla 5-6 saniye sonra dedim ki içinde buz olmasın.(bu arada mevsimlerden kış) Neyse çocuk arada diğer müşteriye bir şey deyip siparişimdeki hamburgeri içeri iletti ve bana "üzgünüm konuldu bile dedi".
    Bende birader 5 saniyede nasıl dolduruyorsun o kadar hızlı, zaten mevsim kış buzlu isteyen oluyor mu ki? deyince "üzgünüm değiştiremem" dedi. Bende henüz parasını ödemediğim için almadım menüyü basıp gittim.
    Adamların işi gücü buzlu sidik gibi içecekler satmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 15 Mayıs 2017; 23:5:34 >

• Bu tür yerlere haftada bir veya ayda bir gidilir. Çok sağlıksız öyle böyle değil.
  • çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    aga napiyim belediye kamuonu gibii

• Aynen koladan baska bi numaralari yok. Ozellikle sisirilmis menulerde icecek miktari artiyor niyeyse

• Ayoooool ben cooooom kuuuullllummmmmm oldu mu ?

Ailecek gidiliyor toplu narsisizm toreni mi yapiyolar o zaman nasil kafa bu ne kullaniyosun kaaaarşim

• Suratsız olur o burger çalışanları

• HakimBeey kullanıcısına yanıt
    Suratsiz degilde yorgun ve bitkin olurlar suc onlarda degil

• hala fast food yiyen var mı erken yaşta gidersiniz damar tıkanması, karaciğer yağlanması falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

Büyük bok steakhouse alıyorum yetmiyor üstüne tantuni ile cila çekiyorum anca kesiyor

obezliğe hoş geldin. 40 ı görmeden ölursun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

Büyük bok steakhouse alıyorum yetmiyor üstüne tantuni ile cila çekiyorum anca kesiyor

obezliğe hoş geldin. 40 ı görmeden ölursun sanırım

Çok güzel moral vermişsiniz
  • Ben çok nadir gidiyorum da,gittiğimde şu 2 hamburgerli olup 9.95lik menülerden aliyorum.Ama KFC,Popeyes yada Arby's a gidiyorum çunku digerlerinin patatesi tatsız.Yine de 9.95lik menüyü bitirmek bile zor aşırı şişkinlik hissi veriyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.