Şimdi Ara

KFC'den 1 Menü alana 1 Menü bedava! AVEALILARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısın kardeşim dandik basit menüler yerine diğer menülerde yapsalarya
  • Yemeksepetinde şifre girilecek yer yokki. Ne salak bir kampanya.. Neyse bana anlık joker indirimi geldi 30 tlye 10 tl indirim şeklinde. Menü2yi seçtim 2 tanede coleslaw ekledim toplam 32 etti, jokerle 22ye düştü. Enparayla ödeyince de 18'e gelmiş olacak.
    .......
    .......
    Biraz önce yemeksepetinden aradılar şifre kullanmamışınız diye, nereden kullanılacak kutucuk yokki dedim. Avea şifremi sözlü söyledim, telefondaki kampanya hakkında pek bilgiye sahip değildi birazdan yine arıcam dedi. Şimdi 2.kez aradı haklısınız şifre kutucuğu çıkmıyor dedi ama siparişimi teyit etti. Bence bu kampanyadan faydalanmadım, jokerden faydalandım. Bu kampanyada şifreyi girince menü 16 18 gibi bir fiyata düşüyormuş. Neyse sanırım kafa kafaya oldu yine.. Sistem olarak altyapısı hazırlanmamış bilgisi yetersiz saçmasapan bir kampanya. Şifreyi açıklama kısmına yazabilirsiniz diyor yemeksepeti yetkilisi :P şaka gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uçuk fiyatları kfc nin 5 liralık menileri 15 liraya kitliyorlar bu kampanyayla alınabilir belki ama ben tavukta popeyesi çok daha fazla beğeniyorum kfc nin sadece adı var lezzetli kesinlikle değil.

Bu arada denemek için girdim yemeksepetine

Avea hatlı telefonunuzdan aldığınız şifrenizi sipariş tamamlama sayfasında 'Avea Kampanyası' kutucuğuna girerek ‘Uygula’ butonuna basınız. diyor nerede bu uygula tuşu göremedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 2 Şubat 2013; 16:03:15 >
  • Sipariş şimdi geldi 18,90 tl olarak kesmişler. Bunlar adamı çıldırtır. Menüye 13,40 demişler 2 tanede coleslawla 18,90 yapmış. Peki şimdi Enpara iadesi olacak mı yada nasıl olacak? Yemeksepetindeki bedel 22 tl slipteki 18,90 tl. Slip numarası sisteme girilecek Muhtemelen %20 iade yalan olur. Hay sizin yapacağınız işin.. Yüzlerine gözlerine bulaştırdılar >:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

5'li Hot Wings Menü ⁄ 13.40 TL
    http://www.kfcturkiye.com/menuler/5-li-hot-wings-menu-2/141

Zinger Burger Menü ⁄ 12.00 TL
    http://www.kfcturkiye.com/menuler/zinger-burger-menu-1/90

Filet Burger Menü ⁄ 12.00 TL
    http://www.kfcturkiye.com/menuler/filet-burger-menu-1/91

But Menü ⁄ 13.40 TL
    http://www.kfcturkiye.com/menuler/but-menu-9/102

Fiyatlara zam yapmışlar en az 1.5 TL . KFC iyi hoş ürüler var ama artık pahalı olmaya başladı. Sonuçta ana yemek tavuk; yanındaki kola ve patates kaç para ki zaten ?

Bu arada web sipariş ile mağazalar arasında fiyat farkı var bilginize...

KFC her daim kazık, fakat ufaktanda uzatmayı ihmal etmiyorlar kazığın boyunu. bi önce ki kampanyada max fiyat 12.90 idi. tavuğun bu kadar pahalı olması enteresan.

• adamlar sürekli zam yapıyorlar ve zam yaptıkca şubelerinin önlerindeki kalabalık artıyor. yarın birgün menüleri 30 tl yapsalar, millet birbirini ezer herhalde.
  • 2 kişi 11.5 liraya menu yemek bence gayet mantıklı. Böyle kampanyalar yapılsın, giden gider gitmeyen gitmez. Hafta bir başlasında gidip bir ziyaret edelim o zaman KFC'yi..
  • normal fiyati anca boyle olmali zaten.

iki menuye 12tl verilir. tek menuye en fazla 7tl. tavuk bukadar pahali olmamali..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doyurucu değil fakat bence lezzetli. Kampanya çok hoş olmuş bence. Burger King ve McDonald's 'ın fiyatlarına bakınca bence KFC'nin de fiyatlarının böyle olması normal.
  • Surdaki resme bakin. 2009 tarihli food inc adli belgeselin bir sahnesi

http://twitter.com/classgow/status/296636444653527040/photo/1

• Entegre tavuk tesislerinde çabuk büyüsünler diye ilaç verilen tavuklar kansere yol açıyor. Kuluçka süresi 17 güne inen tavuklar kesilmediklerinde kendiliğinden 45 günde ölüyorlar. İşte dehşete düşüren veriler;

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, sağlığımızla nasıl oynandığını ifşa etti. Verdiği bilgiler tüyler ürpertici.

HAYVANIN KARNINDAN TÜMÖR FIŞKIRIYOR

Dizdar'ın aktardıkları şöyle;

*"Tavuk diye önünüze konulan hayvanın kuluçka süresini kısaltılarak 17 güne indirdiler.
    *Hayvanların bacak yapıları değişti.
    *Bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor.
    *Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü.
    *Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor.
    *Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor.
    *Bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil. Bu işin ilginç yanı, bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar.”

İLAÇ ENDÜSTRİSİ İÇİN SES ÇIKARMIYORLAR

Dünyada belli başlı kanserlerde artış gözlendiğini belirten Dizdar, “Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil. Çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor. Geldiğimiz noktada bir ülkenin gıdasını ne kadar endüstrileştirirseniz, ne kadar markete tıkarsanız, uzun raf ömrü ile ne kadar bozulmaz hale getirirseniz hastalığın da o kadar arttığını görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Dizdar, güvenli olan bakliyat ve hububat yenilmesini tavsiye etti.

• Eskiden KFC şubelerinde BANVİT logosu olurdu artık nerden aldıklarıda belirsiz aslında son 2 mesajda verilen bilgiler güzel fakat KFC'nin şu anda tavuk tedarikçisi kim bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Eskiden KFC şubelerinde BANVİT logosu olurdu artık nerden aldıklarıda belirsiz aslında son 2 mesajda verilen bilgiler güzel fakat KFC'nin şu anda tavuk tedarikçisi kim bilen var mı?

www.kfcturkiye.com/cozum-ortaklarimiz

Banvit oldugu acikca yaziyor.

• İlk açıldıkları zaman lezzeti yerindeydi ve fiyatları normaldi. Şuan ne ürünleri güzel nede doyurucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Eskiden KFC şubelerinde BANVİT logosu olurdu artık nerden aldıklarıda belirsiz aslında son 2 mesajda verilen bilgiler güzel fakat KFC'nin şu anda tavuk tedarikçisi kim bilen var mı?

www.kfcturkiye.com/cozum-ortaklarimiz

Banvit oldugu acikca yaziyor.

Cvp için teşekkürler:)

Logoyu neden kaldırdılar soralım bakalım;)

• Tavuk olayınc KFC burgerden ve Mcden daha iyi..
    hepsini defalarca denedim.
    Fastfood denen sey tamamen kötü ama illa bir tercih varsa KFC olmalı. tabi fiyatlarıda uygn olmalı.
    yoksa gider kadıköyde tavukçuda kanki menuyu 2 kişi 16 liraya yiyorum. bol kanat but pilav salata 1 litre ayran yada kola
  • kfcyi popeyesi burgeri mci boşverin yerli firmalardan yiyin gaari. Mesela tavvuk'tan hem lezzetli hem de çatal bıçağınız var. Avrupalının elle yeme kültüründen vazgeçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engayland

kfcyi popeyesi burgeri mci boşverin yerli firmalardan yiyin gaari. Mesela tavvuk'tan hem lezzetli hem de çatal bıçağınız var. Avrupalının elle yeme kültüründen vazgeçin.

Kesinlikle tavvuk'un lezzeti hiçbirinde yok. Yakala.co fırsatından 3 kere yeme imkanım oldu yok böyle bi lezzet. Hala tadı damağımdadır. Acıbademde yemiştim ben bu arada.
  • benim anlamadığım türk telekomlularda ev numarasını yazıp kullanabilir diyor da ev telefonunu nasıl teyid ediyorlar? herhangi bir numara sallasan veya bir yakının ev numarasını girsen nerden anlayacaklar yani?

edit: ayrıca fiyatları cidden fahiş oldu kfc'nin. 10.25'e extreme yediğimi hatırlıyorum şuan 15.25 mi ne.
    bambi kafede bile öğrenci menü 4.25 tavuk dürüm + patates+ portakal suyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 4 Şubat 2013; 3:15:46 >
  • 5060 ın yerine mesaj parası götürmeyecek yada mesaj pakedinden düşürtcek bi numara yokmudur acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.