Şimdi Ara

Keynote ile yaptıgımız sunumlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    keynotes u kullanan arkadaşlar görüşlerini belirtebilir mi? gerçekten kolay ve hızlı mı?
    En önemli sorum da ipadde hazırlayıp normal mail ile pc me yolladığımda p.point de açabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AüK -- 8 Ocak 2013; 20:38:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kullanmıyorum keynote appini, arada pages appini kullanıyorum baya işime yarıyor.
    keynote da ppt formatında kaydetme olduğunu biliyorum yani powerpointte açabilirsiniz sunumlarınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 9 Ocak 2013; 16:55:59 >
  • icloud la eşzamanla diyerek istediğin yerdewww.icloud.com a girip pp olarak indir diyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

ben kullanmıyorum keynote appini, arada pages appini kullanıyorum baya işime yarıyor.
    keynote da ppt formatında kaydetme olduğunu biliyorum yani powerpointte açabilirsiniz sunumlarınızı

Peki nasıl sizce? Pages i dün aldım. Keynotes'u da alsam mı diyorum. Kullanımı nasıl acaba? Özellikleri filan iyi mi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: AüK

quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

ben kullanmıyorum keynote appini, arada pages appini kullanıyorum baya işime yarıyor.

Peki nasıl sizce? Pages i dün aldım. Keynotes'u da alsam mı diyorum. Kullanımı nasıl acaba? Özellikleri filan iyi mi yani?

valla ben biraz incelemiştim mağazadaki ipadde
    fena değil gibi ama iyice incelemeden almayın, 10 dolar az para değil bir app için

• Apple'ın ofis programları içerisindeki en iyi uygulaması Keynote. Kardeşim iPad'de kullanıyor. Çok da memnun. Eğer sunumlarla çok uğraşıyorsanız hiç tereddüt etmenize gerek yok. Yalnız şu da var ki, sunumu iPad'den yapmak isterseniz bir de vga adaptör almanız gerekecek. Bilkom'da 90 TL'ye satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende quickoffice uygulamasini kullaniyorum. Pages uygulamasini satin almaya deger mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin1978

Apple'ın ofis programları içerisindeki en iyi uygulaması Keynote. Kardeşim iPad'de kullanıyor. Çok da memnun. Eğer sunumlarla çok uğraşıyorsanız hiç tereddüt etmenize gerek yok. Yalnız şu da var ki, sunumu iPad'den yapmak isterseniz bir de vga adaptör almanız gerekecek. Bilkom'da 90 TL'ye satılıyor.

Üniversitede bölümüm gereği (ingilizce öğretmenliği) sürekli sunum yapıyoruz. Bu sebep ile önerir misiniz yani? Kullanım kolaylığı? Ve pc de power-point ile kıyaslama yapabilir misiniz (mantıklı olmaya bilir pc ile kıyaslamak belki af görün ama merak ediyorum.)

• Kullanımı gayet kolay ve oldukça da zevkli. Lazer özelliği sayesinde ayrıca bir lazer pointer'a ihtiyacınız da yok. Yani slayttaki bir yere vurgu yapmak isterseniz bu özellik işinize yarayacaktır.

Powerpoint'te hazırladığınız sunumları da Keynote ile açabilirsiniz ama bazen gösterimlerde uyumsuzluklar olabiliyor. Keynote ile oluşturduğunuz sunumları icloud.com üzerinde iWork bölümünde saklayabiliyorsunuz ve istediğiniz yerden download etme imkânınız da var.

Bir de vga adaptörle sadece görüntüyü aktarabilirsiniz. Eğer sunumunuzda ses varsa, iPad kulaklık girişinden ses için ayrı bağlantı yapmanız lâzım ya da Apple Dijital AV Adaptörü (126 TL) satın almanız gerekiyor. Bu adaptörle hem görüntü hem de ses aynı kablodan iletiliyor. Tabi bağlayacağınız projeksiyonun da hdmi girişinin olması gerekiyor.

Keynote İçin Birkaç İnceleme Linki
    http://www.iphoneturkey.biz/2010/05/ipad-keynote-incelemesi.html
    http://kucukelmakurdu.com/2012/07/25/keynote-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin1978 -- 9 Ocak 2013; 23:39:58 >

• Keynote iPad imde yüklü, ücretli aldım.

Macbook için tekrar App Store dan indirsem tekrar ücret kesermi acaba ?
  • quote:

Kullanımı gayet kolay ve oldukça da zevkli. Lazer özelliği sayesinde ayrıca bir lazer pointer'a ihtiyacınız da yok. Yani slayttaki bir yere vurgu yapmak isterseniz bu özellik işinize yarayacaktır.

Powerpoint'te hazırladığınız sunumları da Keynote ile açabilirsiniz ama bazen gösterimlerde uyumsuzluklar olabiliyor. Keynote ile oluşturduğunuz sunumları icloud.com üzerinde iWork bölümünde saklayabiliyorsunuz ve istediğiniz yerden download etme imkânınız da var.

Bir de vga adaptörle sadece görüntüyü aktarabilirsiniz. Eğer sunumunuzda ses varsa, iPad kulaklık girişinden ses için ayrı bağlantı yapmanız lâzım ya da Apple Dijital AV Adaptörü (126 TL) satın almanız gerekiyor. Bu adaptörle hem görüntü hem de ses aynı kablodan iletiliyor. Tabi bağlayacağınız projeksiyonun da hdmi girişinin olması gerekiyor.

Keynote İçin Birkaç İnceleme Linki
    http://www.iphoneturkey.biz/2010/05/ipad-keynote-incelemesi.html
    http://kucukelmakurdu.com/2012/07/25/keynote-incelemesi/

Teşekkürler, linkleri daha önce de incelemiştim ama faydası oldu yine. Peki son sorum size; hem pc hem ipad den sunum hazırlama fırsatınız olsa hangisini seçersiniz? Sunumlarımı evde hazırladığım için genelde hempc hem tablet yanımda oluyor. Şayet ipad derseniz programı alacağım da. Siz hangisinde hazırlamayı terci edersiniz acaba?

• Mouse kullanımı ve fiziksel klavyesinden dolayı tabi ki bilgisayardan sunum hazırlamak çok daha kolay ama eğer sunumlarınız çok karmaşık değilse, iPad'ten de sunum hazırlayabilirsiniz.

Youtube'taki incelemeleri de izledikten sonra karar verin isterseniz. Videolardan daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Keynote iPad imde yüklü, ücretli aldım.

Ayrı platformlar olduğu için ücret kesiyor diye biliyorum ama Mac kullanıcısı olmadığım için tam emin değilim.

Satın alma aşamasında sizi bilgilendirecektir. Eğer ödemeye yönlendiriyorsa, demek ki ücret kesiyor. O zaman işleminizi iptal etmeyi deneyebilirsiniz.

• quote:

quote:

Keynote iPad imde yüklü, ücretli aldım.

Ayrı platformlar olduğu için ücret kesiyor diye biliyorum ama Mac kullanıcısı olmadığım için tam emin değilim.

Satın alma aşamasında sizi bilgilendirecektir. Eğer ödemeye yönlendiriyorsa, demek ki ücret kesiyor. O zaman işleminizi iptal etmeyi deneyebilirsiniz.

iPhone da ücretli aldığım bir uygulamayı yeni iPhone uma almak istersek ödemeye yönlendirdi ama sonra para çekmedi kartımdan.

Bundada aynısı olurmu diye düşünüyordum ama fiyat farkını görünce olmayacağını anladım.

• quote:

iPhone da ücretli aldığım bir uygulamayı yeni iPhone uma almak istersek ödemeye yönlendirdi ama sonra para çekmedi kartımdan.

Bundada aynısı olurmu diye düşünüyordum ama fiyat farkını görünce olmayacağını anladım.

Öğrendiğimiz iyi oldu. Teşekkürler.
  • Dün İOS 7 ve icloud tanıtıldı. Bundan sonra Keynote Numbers ve Pages windowsta kullandığımız chrome ya da internet explorerda da çalışacakmış. Yani hem sunum hazırlanabilecek hem de sunum yapılabilecekmiş web browserdan (tabi internet bağlantısı şart galiba). Bence bu olay iwork ögelerinin kullanımını bir nebzede olsa artıracaktır. Gzüel bir haber
  • Keynote da hazırladığın bir sunumu tüm apple ürünlerinde açabilirsin. Mac'de hazırlmanı şiddetle tavsiye ederim bu arada keynote ile hazırlanan bir sunum powerpoint olarak dışa aktarabilirsin .key to ppt,pptx yani.

Keynote PowerPoint ile kıyaslanması hata. Kullanımı o kadar basit ki kendim şablon yapıp graphicriver 'da satışa bile koydum (az sattı orası ayrı :) animasyonları görünce şok olursun o denli süper bişey. Şuan Maclerde ücretsiz diye biliyorum yüklemeyen varsa kesinlikle indirip kursun Türkçe zaten.

Zamanım yok diyosan hazır şablonlarda var, inidirip hızlıca profesyonel bir sunum hazırlayabilirsin.

Meraklısına en iyi keynote şablonları diye bir liste yapmışlar: http://www.creativetouchs.net/blog/10-best-keynote-templates-2019/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurcelal -- 12 Ocak 2019; 20:22:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uqurcelal

Keynote da hazırladığın bir sunumu tüm apple ürünlerinde açabilirsin. Mac'de hazırlmanı şiddetle tavsiye ederim bu arada keynote ile hazırlanan bir sunum powerpoint olarak dışa aktarabilirsin .key to ppt,pptx yani.

Keynote PowerPoint ile kıyaslanması hata. Kullanımı o kadar basit ki kendim şablon yapıp graphicriver 'da satışa bile koydum (az sattı orası ayrı :) animasyonları görünce şok olursun o denli süper bişey. Şuan Maclerde ücretsiz diye biliyorum yüklemeyen varsa kesinlikle indirip kursun Türkçe zaten.

Zamanım yok diyosan hazır şablonlarda var, inidirip hızlıca profesyonel bir sunum hazırlayabilirsin.

Meraklısına en iyi keynote şablonları diye bir liste yapmışlar: http://www.creativetouchs.net/blog/10-best-keynote-templates-2019/
    Hocam 2013’teki konuyu nereden bulup hortlattınız :D ama iyi oldu ben de arıyordum elinize sağlık :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.