Şimdi Ara

KEYLOGGER VAR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xemre11x

hocam bende internetten araştırdıklarımı söylüyorum.o komutu yazdığımda benim ip ve karşının ip yazıyordu onun karşısında da entablished (yerleştirildi) yazıyordu
    ben o bakımdan söyledim

Anlıyorum sizi ama çok fazla kuruntu yapıyorsunuz, bende buna kızıyorum hocam. Yanlış anlamayın, size bir lafım yok ama bu kadar kuruntulu olmayın

Orada yazan bir ip değeri yok zaten. 0.0.0.0 diye bir şey yok , olamazda. O yazdığınız komutun anlamı 25 portlarını size göstermesidir.

Mesela orada ki 25 portunu değiştirip 80 yazsanız demek ki karşınıza çıkacak olan ipler ve bağlantılardan bütün dünya sizin pc ye keylogger kurdu diye düşünürsünüz

Şaka bir yana içinizi ferah tutun ve sisteminizi güle oynaya kullanmaya devam ediniz. Established yazması demekte bağlantı kuruldu anlamına geliyor. Yani portla ip nin eşleşmesi.

Büyük ihtimal sistemde başka bir ağ adaptörü vardır o yüzden o 0.0.0.0 çıkmıştır. Zaten çıkması da bir sorun teşkil etmiyor.

Bakın bende de bunlar çıkıyor. Gayet normal her şey, bu komutlara aldanmayın.

KEYLOGGER VAR MI

Tamam buradan bir takım şeyler fark edilebilir ama bir keyloggerın hangi portu kullandığını bilemezsiniz. Programlar her portu kullanabilir o yüzden 25 yazmakla olmuyor hocam.

Çok şüphe duyuyorsanız Dünyada 1.Numaralı olan BitDefender Internet Security yada Total securityi kurup sisteminizde tarama yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 27 Aralık 2013; 15:18:29 >

• hocam çok teşekkür ederim birde bu saydıkların anitivirüs programı mı? şuan benim bilgisayarda kaspersky yüklü
  • quote:

hocam çok teşekkür ederim birde bu saydıkların anitivirüs programı mı? şuan benim bilgisayarda kaspersky yüklü

Evet virüs programı. BitDefender yazınca sitesi çıkar zaten ama senin bilgisayarında kaspersky var diyorsun o zaman gerek yok. O zaten gerekli bir şey olduğunda müdahale eder.
  • evet ama bazı keyloggerler anti virüslere yakalanmıyormuş sizce yüklemeli miyim birdefenderi?
  • quote:

evet ama bazı keyloggerler anti virüslere yakalanmıyormuş sizce yüklemeli miyim birdefenderi?

Evet yakalanmıyor ama bu en fazla 2-3 gün sürüyor. Daha sonra virüs programlarının veritabanına düşüyor virüsler.

Bunun için sağlam cryptolanmış bir virüs olması lazım. Bitdefender en iyisidir o yüzden yükleyin dedim ama kaspersky varsa da o da işinizi görür.

Ve asıl konu madem bu kadar kuruntulu birisisiniz, virüs programı seçiminde mutlala İnternet Security olan versiyonları yükleyin. Hem sisteminizde ki AĞI, hemde internette gezindiğiniz yerleri denetler ve sizi virüsler den keylogger lardan uzak tutar.
  • tamam hocam çok saolun sizi şuan çok yoruyorum ama kusura bakmayın cahillik işte
    ben dün birine daha sordum ip üzerinden atıldıysa kalıcı olur modemi değiştir dedi şimdi hangisi doğru hangisi yanlış
    sizin dediklerinize yanlış demiyorum yanlış anlamayın ama o adamın dedikleri kafamı karıştırdı siz ne düşünüyorsunuz?
  • xemre11x X kullanıcısına yanıt
    Kalıcı Keylogger diye bir şey yok. Bunu söyleyen sallamış.

Eğer statip ip adresine sahip değilseniz modemi açıp kapadığınız da zaten IP adrsiniz değişir. Benim dediğim yazılımlar ile taratın.

Modeme keylogger bulaşmaz. Bunu söyleyenin bilgisayar bilgisi sıfırın altındadır.
  • Virus ya da truva atı veya rootkit Göev yöneticisinde görünür gibi bir kural yok.

Pek çok rootkit, truva atı kendisini gizleyecek yetenege sahiptir. Bu sebepten görev yöneticisinde görmeniz mümkün değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Kalıcı Keylogger diye bir şey yok. Bunu söyleyen sallamış.

Eğer statip ip adresine sahip değilseniz modemi açıp kapadığınız da zaten IP adrsiniz değişir. Benim dediğim yazılımlar ile taratın.

Modeme keylogger bulaşmaz. Bunu söyleyenin bilgisayar bilgisi sıfırın altındadır.

Arkadaş gerekli bilgiyi vermiş.

Ve en son söylediğine de katılıyorum

Bunu söyleyenin bilgisayar bilgisi sıfırın altındadır.
  • taximproject T kullanıcısına yanıt
    C-Fix Anti Walware ve Kasperskyle tarattım hepsi temiz çıktı hala varmıdır ki?
    bana da ağ veri tabanı üniversite mezunuyum demişti bak sen şu işe ya :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Virus ya da truva atı veya rootkit Göev yöneticisinde görünür gibi bir kural yok.

Pek çok rootkit, truva atı kendisini gizleyecek yetenege sahiptir. Bu sebepten görev yöneticisinde görmeniz mümkün değildir.

Bende onu diyorum zaten, kendini başka bir programa yamalayabilir ve var olduğunu anlamak zorlaşır.

Görev yöneticisinde görünür hocam ama başka bir program altında. Görünmekten kasıt, normal bir kullanıcının anlayabileceği bir türden değil, bunu demek istiyorum.
  • dediklerinize göre gerçekten de öyle hocam çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız bundan sonra saçma sapan kişilerle muhattap olmak yok :)
    internet Securiyli bir anti virüs yükleyeceğim verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
  • quote:

C-Fix Anti Walware ve Kasperskyle tarattım hepsi temiz çıktı hala varmıdır ki?

Hala var mıdır diyorsunuz??

Siz sanırım bizimle dalga geçiyorsunuz, madem öyle format atın gitsin, daha da başka bir şey diyemeyeceğim.

iyi günler hocam size.
  • hayır hocam yanlış anladınız ben diğer arkadaşa rootkitler felan görev yöneticisinde gözükmez dediği için böyle dedim sizinle hiçbir alakası yok
    bilmeyerekde olsa sizi kırdığım için özür dilerim yanlış anlamayın
  • xemre11x X kullanıcısına yanıt
    Sevgili Emre,
    sen benden ve sevgili PowerX'den geliyormuş gibi bir kahve ısmarla kendine, kahveni içerken antivirüs programını yükle.

Onda sonra için rahat olsun. Bilgisayarın temiz :)
    teşekkür ederim hocam günümüzün sözde bilgisayarcılarından kurtardınız beni :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.