Şimdi Ara

Keylogger bulucusu(resimler en altta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç arkadaşımızın hesaplarının çalındığını öğrendim ve gerçekten üzüldüm.

1.Zone Alarm
    2.Bu program
    başka da bişey demiyorum

Keylogger Detector 1.3

link orjinaldir merak etmeyin isteyen kontrol etsin kendime yükledim gerçekten faydalı.
    "Rapidden veya başkasının verdiği programlarda genelde keylogger olur ama bu kendisi olduğu için yolladım."
    google a "keylogger detector" yazınca çıkan ilk link yani isteyen girip baksın.

bilgisayarınızda bu programı açıp bişeyler yapın mesela notepade bişeyler yazın işte sro ya şifre mifre girip deneyin program saatin yanında ? durcaktır eğer şüpheli bir durum varsa ! olacaktır ! olduğunda ne bulduğuna bakın mesela ben bunu yazarken denedim ! yaptı firefox cookiesini gösterdi o anda o değişmişti çünkü... keyloggerı olan adamın dosyasını ,logunu bulur yani.

---EĞER BULUNAN DOSYA ŞÜPHELİYSE SİZE GÖRE---
    bence o bulunan dosyayı da google da arattırın hangi keyloggerin eseri diye bulursunuz.
    sonra bence tabi silmeyin keyloggeri böyle küfür yazın bir yere o kaydediyor nasılsa adama ulaşır o küfür sonra silin.
    alıntı değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceflooder -- 22 Haziran 2007; 0:13:16 >

• Prongramın adı Zone Alarm mı?
  • nod32 yüklemeyin yükledim keyloger varmı diye tarattım salak şey oyun dosyalarını sildi saatlerde oyun çalışmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

salak şey oyun dosyalarını sildi

Kankam ÖRDEQ, Kankamsın yaaa
  • içinde keylogger yok istemeyn yüklemesin yardım edelim dedik.

zone alarmı da herşeye allow herşeye deny demicen işte onunda ayarı var ben sadece tavsiye yaptım

sitesi orjinal isteyen girsin baksın eğer keylogger varsa içinde bana da bulaşmıştır.

http://dewasoft.com/privacy/kldetector.htm

he ayrıca benim verdiğim link anasitesi başka sitelerdeki gibi programa keylogger atıp koymadık adam gibi orjinalini koyduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceflooder -- 21 Haziran 2007; 22:45:48 >
  • quote:

Agalar içinde Keyloger var indirmein dikmendede vermişti ordan charım gitti

ayrıca benim dikmen.org da bir postum dahi yok
    amacın ne senin?
  • zone alarmsa verdiğin o link biliom onu tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zone alarm zaten kesin çözüm ama her ip yi bilmek gerekiyor.yani oyunlara izin vermek şüphelilere deny demek lazım gördüğüm en sağlam program.

benim verdiğim keylogger detector adlı bir program

bir gün şüphelendim ve arattırdım google da keylogger detector diye bir program sonra bu çıktı
    ben de zaman zaman kullanıyorum bunu.
    sitesi zaten kendi sitesi temiz ve freeware basit bir program.açtığınızda bi süre bilgisayarda değişen veya oluşturulan dosyaları buluyor
    Keyloggerlar da log kaydediyor eğer tehlikeli log bulursa onu da google da aratın ve bulun dedim.

şimdi ss le gösteriyorum.
    ADIM 1:ÇALIŞTIRDIK PROGRAMI BİR SORU İŞARETİ BU KONTROL ETTİĞİ ANLAMA GELİR.ŞİMDİ BEN FİREFOXY AÇIP Bİ KAÇ SİTEYE GİRİYORUM.GOOGLE DA BİŞEYLER ARATIYORUM

ADIM 2:AKTİVİTELERİMİ YAPARKEN ARKAMDA BIRAKTIĞIM TÜM İZLERİ BULDU

ADIM 3 :ŞİMDİ BAKIYORUM NE BULMUŞ DİYE.EVET 2 COOKİE VE 1 TANE JPG DOSYASI BEN BU AKTİVİTELERİ YAPARKEN OLUŞTURULMUŞ BEN DE BİLİYORUM Kİ BUNLAR FİREFOX VE DE EN ÜSTTEKİ SCREENSHOT DİYORUM Kİ SONRA "OH" "SORUN YOK" BU KADAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceflooder -- 21 Haziran 2007; 23:33:14 >

• İndirmek Yerine Pc Yi Bilgisayarı Formatlamak En Guzeli Arkadasım

Ben Sahsen İndirirken Virüs Tarama Hata Verdi

Bence İndirmek isteyen Dusunerek indirsin

70 Lwl Char Gitmesn elimizden Yeni Aldık Daha

ben her zaman Suphelendiğim Zaman Formatlarım Sizde En Guzeli Formatlayın Değilmi ? Nomad

• format en iisi de ben atamam çünkü çok downloadım var yaklaşık 30 gb.
    o yüzden antivürüs+antitrojan+antikeylogger+antispyware+firewall kullanıyorum.bu da antikeyloggerim.
  • Bunları aynı anda kullanabiliyorsan minimum 1GB önbellek vardır galiba. Ayrıca sağlam bir de işlemci. Yani hepsi de sağlam uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beni7Bitirdi_ -- 22 Haziran 2007; 1:12:56 >
  • En iyisi Format Atmaktır herşeyi sağlama alırsın ondan sonra yedekleme yapar basarsın formatı olur biter Pc tertemiz.......
  • bırakın o kadar programı ya avg bile buluyo keyloggerı bende key logger vardı avg dan karantinaya aldım çok rahat buldu
  • Saol.ama Bu Program Önüne Gelene keylogger Diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizimoğlan

bırakın o kadar programı ya avg bile buluyo keyloggerı bende key logger vardı avg dan karantinaya aldım çok rahat buldu

ya avg o kadar kötü bi antivirüs programımı ben onu kullanorum ama şu ana kadar hiç virüs bulamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.