Şimdi Ara

KeyLogger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır süren smtp server sorunumuza uzun aramalar sonucu bulduğum kesintisiz çalışan bir smtp ile son veriyoruz ! Webmail üzerinden çalışan alacağımız bir mail adresine bu smtp server üzerinden sorunsuz mail alabiliyoruz. Bu dökümanımızda da resimli olarak sizlere sisteme üye olmayı ve kullanımını anlatacağım.. Tabii ki yine tamamen bana, yani TuRK_HaRD'a ait bir döküman ile..

İlk olarakhttp://www.smartdots.com/ adresine giriyoruz.

Aşağıdaki gibi istedigimiz herhangi bir domain adını yazıp OK'e tıklıyoruz. (Amaç, kendimize ait bir web domaini alıp bunun üstünden webmail'i çalıştırmak)

KeyLogger

Sonra gelen sayfaya her iki kutucuga mail adresimizi yazıp devam ediyoruz.

Aşağıdaki gibi bilgileri kafamıza göre dolduralım. (şifre kısmı hariç gerisini sallasanız olur..)

KeyLogger

Ardından sayfanın en altındaki "conclude the registration" butonundan devam edelim.

son olarak aşağıdaki gibi bir sayfayla karşılaşırsanız kayıt işlemini başarıyla bitirmişsiniz demektir:

KeyLogger

Şimdi sol taraftaki "Login" butonuna basıyoruz ve sisteme giriş yapıyoru:

KeyLogger

Gelen sayfanın en altındaki "submit information" butonuna tıklıyoruz.

Ardından yine sol menüden "Administration" butonu ile ayar sayfamıza giriyoruz

Sayfamız aşağıdaki gibi açılıyor. Şimdi "Mailbox" butonuna tıklayıp mailleri alacağımız bir mail adresi oluşturup webmail'i aktifleştireceğiz:

KeyLogger

İlk önce "Own mail service" kısmında "Enable" butonuna basıyoruz:

KeyLogger

Gelen sayfadaki ayarlara hç dokunmadan aşağıdaki "Save" linkine tıklıyoruz.

Şimdi artık kendimize ait yeni bir mail sistemimiz oldu. Bir de yeni bir mail alalım.

Aşağıdaki gibi kendimize göre bir mail kullanıcı adı ve şifre belirleyip devam edelim:

KeyLogger

Artık turkhard@turk-hard.net.tc şeklinde bir mail adresim var.

ve bu maili kontrol etmek istersemhttp://www.turkhard.us.tc/mail adresine girip kullanıcı adımı ve şifremi yazarak bağlanacağım.

Bu tabi benim için, sizin ayarlarınıza uygun olarak kendi mail serverınız ve mail adresiniz olacaktır.. smtp ile de tüm keylogger kayıtlarını bu maile getireceğiz..

Kullanacağımız smtp server adı smtp.webspace.de olacak. bunu da sakın unutmayın.

Şimdi bir keylogger ile test denemesi yapıp gelen test mailimize bakalım. Örnek olarak HackLogger programını açıp kendi bilgilerimi aşağıdaki gibi girip test butonuna tıklıyorum:

KeyLogger

Test işlemimizin başarıyla gerçekleştiğini yazıyor.. o halde bakalım gerçekten test mail gelmiş mi..

Ben kendim içinhttp://www.turkhard.us.tc/mail adresinden, siz de ne kullanıcı adı aldıysanız ona uygun olarakwww.kullanıcıadınız.net.tc/mail şeklindeki adresten maile giriş yapalım:

KeyLogger

Gelen sayfadan "Inbox" linkine tıklayalım. Ve test mailimiz işte burada

KeyLogger

Gördüğünüz gibi, biraz uzun bir kayıt sonrası artık sorunsuz çalışan bir smtp mailimiz oldu. Denemelerim esnasında bazı keylogger'larda bu sistemin çalışmadığını gördüm, deneme yoluyla bunları bulabilirsiniz..

İNDİR

NOT: tamamen alintidir bunda virüsvar diye sacma cevaplar yazmayin programin kendisi zaten bir vurus yaraticisi

• paylaşm için tşk ama file doent exist diyor bi bakarmısın
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.