Şimdi Ara

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
7
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Bu arkadaşlar bilgisayara crack tarzı bir işlem yapıyor olmasınlar. Nasıl loader ile windowsu orijinal yapıyorsak bu da öyle bir şey olmasın? Şahsen ben başka birinin sistemime program kurmasını istemem.

Onlar etkinleştirmiyor ki windows u, verdikleri kodla siz kendiniz etkinleştiriyorsunuz.
    Ayrıca sonradan bir arkadaş yazmıştı, bu şekilde bağlantı kurmadan da kod alınabiliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Bu arkadaşlar bilgisayara crack tarzı bir işlem yapıyor olmasınlar. Nasıl loader ile windowsu orijinal yapıyorsak bu da öyle bir şey olmasın? Şahsen ben başka birinin sistemime program kurmasını istemem.

Onlar etkinleştirmiyor ki windows u, verdikleri kodla siz kendiniz etkinleştiriyorsunuz.
    Ayrıca sonradan bir arkadaş yazmıştı, bu şekilde bağlantı kurmadan da kod alınabiliyormuş.

Anladım hocam teşekkürler. Desenize boşuna 200 TL lisans parası bayıldık. Microsoft çalışanlarının dediği gibi toptancı durumu gibi gözüküyor.
  • BreenLine kullanıcısına yanıt
    g2ashield almasam keyde sorun çıktığında param çöpe mi gitmiş olur? Eğer böyle bir risk varsa 1 dolar daha veririrm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

g2ashield almasam keyde sorun çıktığında param çöpe mi gitmiş olur? Eğer böyle bir risk varsa 1 dolar daha veririrm.

Aynen öyle.
    Bağlıyken etkinlestirmek daha garanti. Zaten bilgisayara bağlanmalarının sebebi bu anladığım kadarıyla.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    İlla yukseltme veya siatemi kuracagimiz bilgisayara mi almak gerekiyor? Benim masaustu pcmde lisansli surum var,masaustu pcden satin alma islenini yapip dizustunde aktiflestirmek istiyorum ama bilgisayara baglaniyorlarsa, 8.1i etkinlestirecegimiz pc uzerinden satin alma yapmamiz gerekir diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

İlla yukseltme veya siatemi kuracagimiz bilgisayara mi almak gerekiyor? Benim masaustu pcmde lisansli surum var,masaustu pcden satin alma islenini yapip dizustunde aktiflestirmek istiyorum ama bilgisayara baglaniyorlarsa, 8.1i etkinlestirecegimiz pc uzerinden satin alma yapmamiz gerekir diye dusunuyorum.

Lisans olmayan pc den alım yapmanıza gerek yokmuş aslında, g2ashild ı işaretlemeyin alırken olur. Yalnız bir önce ki mesajımda dediğim gibi müşteri temsilcisi pc ye bağlıyken etkinleştirmek düşük bir ihtimal olsa da çıkacak bir sorunun önüne geçmiş olur.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Bunun 2 pc olanı da varmış. sanırım 2 cd key gönderiyor,bence bu daha ideal. Masaüstümü 8.1e de yükseltebilirim bu sayede hem dizüstümü.
    https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-1-professional-2-pc-retail-cd-key-global.html
  • merhaba key leri windows 8.1 hangi versiyonu için alabiliyoruz
  • Tek lisans aldım, işlem dediğiniz gibi yalnız birkaç şey farklı oldu bende:
    1. Önce siteye üye oldum
    2.satın almayı paypal üzerinden yaptım
    3.call meye tıkladım,zira sistem bu butona tıklamaya yönlendirdi. Çünkü ödemem paypal tarafından sitye gönderilmemişti,ben de tıkladım. Akabinde 13 dk. içerisinde aranacaksınız yazısı geldi. Bu süreçte ödemem onaylanınca bu sayaç durdu ve yönergeleri takip ederek canlı chat sayfasına geçtim.
    4.join me sitesine yönelndiren bir link yolladı
    5.join me sitesinde ilgili linki edinerek temsilciye yolladım. O da masaüstüme bağlanarak bana bir kod yolladı. Verdiği kodu anında denedim ve işe yaradı. Bu arada livechattaki adama bu kodu formattan sonra da kullanabilir miyim dedim,tabiki bu sizin kodunuz,sorun olmaz dedi. Yani ileride kodun patlama ihtimali pek yok gibi görünüyor.
    Bu arada join me exe dosyası bilgisayarımda yok. Silecektim bulamadım,chrome indirlenler arasında da kaldırıldı yazıyor. Sanırım antivirüs programı sildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 31 Temmuz 2014; 1:42:59 >

• Paypal dan başka kart geçerlimi ?
  • join me.exe dosyasını ben manuel sildiğimi hatırlıyorum. Virüs programı yoktu bende. Dediğiniz gibi, büyük ihtimal virüs programı sildi.

Verdiğiniz bilgiler de birilerinin işine yarayacaktır, ilk mesaja ekleyeyim. Teşekkürler.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    On odemeli kart dahil tum kredi kartlari gecerli. Ancak safepay diye bir sey gecerli degilmis ki zaten bizde boyle bir ideme yontemi yok.
    En guvenli yol paypal. Sonra on odemeli kart geliyor. Bunlari kullanmanizi tavsiye ederim

• İnnial var ona yükleyim para orjinal 8.1 olsun esas orjinal gibi dimi bu ?
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de ininal ile paypal üzerinden aldım.

• İninala para koyayım alabilirsek alıyım
  • Takip

• Hocam almayı düşünüyorum da 2 sorum olucak.
    1-Windows 8.1 indirin demişsiniz de satılan Pro keyi,yani Pro olmayan versiyondan keyi girince otomatik olarak Pro mu olacak?Sanırım Pro iso indirin yazıcaktınız?
    2-Bana güvenilebilir bir Windows 8.1 Pro 64Bit İso kaynağı verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vin_Dizel4652

Hocam almayı düşünüyorum da 2 sorum olucak.
    1-Windows 8.1 indirin demişsiniz de satılan Pro keyi,yani Pro olmayan versiyondan keyi girince otomatik olarak Pro mu olacak?Sanırım Pro iso indirin yazıcaktınız?
    2-Bana güvenilebilir bir Windows 8.1 Pro 64Bit İso kaynağı verir misiniz?

PM
  • Yeminlen bıktım bütün gün bunlarla uğraşmaktan. Bunlar %99 ihtimalle abonelik lisansı ve max 1 sene kullanılıyor ve genelde 6 ayı falan kalıyor. :D Abonelik lisansını çaktırmayın kendinize. He ille çok kontrol ettirmek isterim derseniz arayın 444 67 87 numaralı telefonu ben lisansımı kontrol ettirmek istiyorum diyin verin elektarı size söylesinler gerçeği. Bence böyle oyunlara fazla gelmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sprinqfield

Yeminlen bıktım bütün gün bunlarla uğraşmaktan. Bunlar %99 ihtimalle abonelik lisansı ve max 1 sene kullanılıyor ve genelde 6 ayı falan kalıyor. :D Abonelik lisansını çaktırmayın kendinize. He ille çok kontrol ettirmek isterim derseniz arayın 444 67 87 numaralı telefonu ben lisansımı kontrol ettirmek istiyorum diyin verin elektarı size söylesinler gerçeği. Bence böyle oyunlara fazla gelmeyin.

Yorum yazmadan önce en azından ilk mesajı okusaydınız.
    Microsoft u arayıp görüştüm. Dediğiniz gibi bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 1 Ağustos 2014; 22:19:46 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.