Şimdi Ara

Kevin Prince Boateng zu Gala! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Feitan

Sende 1881 nick yapınca çok mu cool olduğunu sanıyorsun ya da Ata'ya böyle mi saygı olunuyor ?

@1881

Epey bir şeymişsin la sen.
    Konuyu nasıl buraya bağlayabildin, hayret!
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Gala zu Fenerbahçe ?

Fener zu İnfantino ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

Bu ne ya herkes eksi almış

sayfada hüzünlü bir guş olabilir

bu arada bilenler bilir, dimarzio spor camiasının en güvenilir isimlerinden biridir. ah bir de ingilizce bilse de tweetlerini italyanca ingilizce yazsa . neyse ki onun söylediklerini ingilizce yazacak bir ekibi var.

• Biggest Star kullanıcısına yanıt
    düzelteyim: *italyanca yerine ingilizce yazsa
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.