Şimdi Ara

Keşke Almanya'da doğup orada yaşasaydım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Almanya'yı şu yüzden söyledim hani bir ihtimal benimde dedelerim göç etmiş olabilirdi hani olasılık olarak Almanya olabilirdi. Yoksa başka güzel ülkelerde var yaşanacak.
    quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Kim neden kızsın ki? Mantıklı olan herkes aynısını söyler. Bu ülkeyi çok sevmeme ve uyruğumdan gurur duymama rağmen ben de arada başka bir ülkede doğup büyüseydim diye düşünüyorum bazen. Durum ortada. Ülkemiz çok güzel; tarihimiz, kültürümüz çok zengin; ancak şu zamanda insanlarımız ve yaptıkları bizleri bu tür düşüncelere sevk ediyor ister istemez.

Bir çeşit grup varda hemen ya sev ya terk et nidalarıyla saldırıyolar onları kasettim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Orijinalden alıntı: semihgrsy

quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

Bu dediğime kızacaklar vardır ama cidden oralar gerek eğitim gerek ulaşım şartları her konuda daha cazip geliyor. Bazen diyorum keşke bizimkilerde göç etseymiş oraya.

Orada dogdum,buyudum,yasadim.Bi halt yok

Avrupa'da doğan ve yaşayan Türklerin hepsi aynısını söylüyor. Bu duruma "Aşırı rahattan doğan rahatsızlık diyorum" .

"Aşırı rahattan doğan rahatsızlık diyorum" .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lividum -- 15 Eylül 2012; 2:17:58 >

• onlarda keşke türkiyede doğsaydım diyor bu kadar güzel ülke yok diyor sahilleri sennet diyor ama biz ne kıymet biliyoruz ne faydalanıyoruz yinede kaymağı onlar yiyor 4 koldan bülkemizi almak için çaba sarf ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Kim neden kızsın ki? Mantıklı olan herkes aynısını söyler. Bu ülkeyi çok sevmeme ve uyruğumdan gurur duymama rağmen ben de arada başka bir ülkede doğup büyüseydim diye düşünüyorum bazen. Durum ortada. Ülkemiz çok güzel; tarihimiz, kültürümüz çok zengin; ancak şu zamanda insanlarımız ve yaptıkları bizleri bu tür düşüncelere sevk ediyor ister istemez.

bazi seyler etki - tepki meselesidir birileri bir seyler yapmissa karsidaki de hak ettigini vermistir !!!!!
  • norveç vatandaşı olacan keyfine bakıcan aslında çok özeniyorum valla. özellikle konsolosluklara vize için gidince çok kötü oluyo.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.