Şimdi Ara

Keşke 50 yaş üstü kişiler oy kullanmasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereden böyle bir kanıya varıyorum anlatayım. 50 yaş üstündeki insanlar genelde emekli olmuş,bugününü düşünen yarını hiç düşünmeyen,düzenli maaşımı alayım gerisi laylaylom diyenler...

Biz ülkemizin ve geleceğimizin iyi olmasını isterken onların ne ülke umrunda ne de gelecek. Tamam oy kullansınlar ama 0.5 falan sayılsın.

• Ayrıca sadece üniversite mezunları oy kullanmalı.

Bakar mısınız? Böyle insanların oyları geçerli sayılıyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 23 Kasım 2017; 20:39:5 >
  • Sen bu kafayı değiş kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meral aksener veya kemal bey nasil oy kullanacak o zaman bir muhalif daha boylece soner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Sevdamız Türkiye -- 23 Kasım 2017; 21:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

Meral aksener veya kemal bey nasil oy kullanacak o zaman bir muhalif daha boylece soner

Sizi çok zeki buluyorum ümstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

Meral aksener veya kemal bey nasil oy kullanacak o zaman bir muhalif daha boylece soner

Sizi çok zeki buluyorum ümstad

Ama bu muhalefetten her turlu seyi beklerim oy kullanmayi unutan kemale ulke emanet edecekler

• İnsanları dilinden eğitiminden dolayı aşağılayanlar bu ülkeye ancak zarar veriyor. Önce tahammül etmeyi , saygı duymayı öğrenmeniz lazım.Okumak cehaleti alır, eşeklik ise baki kalır. Okumadan önce insan olmak gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU KADIN 70 YAŞINDA SS 'Lİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kafaya bak pırıl pırıl..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.