Şimdi Ara

Kernel Power 41 63

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 10 gün önce aldığım yeni sistemim kendini resetliyor. sadece oyun oynarken gözlemledim şu ana kadar ve olay görüntüleyicisinden baktığımda gördüğüm kod Kernel-Power 41 63.
    tüm driverlar güncel, antivirüs programı yok, bios güncel ve internetteki çözüm için önerilen güç ayarları yapıldı ancak sorun çözülmüyor.

Mesela AC Odyssey oynarken her zaman aynı yerde, görevi bitirdikten sonra cutscene girdiği anda sistem kendini yeniden başlatıyor. Pathologic 2 oynarken de belirli bir yerde oluyordu sürekli. Ancak Outer Wilds gibi oyunlarda rastgele zamanlarda oluyor ve bazen arka arkaya olurken bazen saatlerce olmuyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

sistem:
    AMD Ryzen 7 3700X
    MSI B450 Tomahawk max
    2070 super
    16gb ddr4 dual ram
    corsair cx750m psu

• Rami defaulta çekin. Eğer hala kapanıyorsa işlemci yi servise verin. Benim işlemcim rma oldu. Yani değiştirildi. Koyuncu teknik tarafından. Mavi ekran ve kernel hataları resetlemeler yüzünden. İlk üretilen ryzen 3600 lerdendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen5 3600,Ga x470 aorus ultra,2x8:16corsairddr4 3200mhz ram,msı 5700xt mech oc,castle 240 rgb,rampage carbon kasa,asus 27 inç 144 hz 2k, fsp 1000 watt psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kernel power 41 hatası
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.