Şimdi Ara

Kerimcan Durmaz'ın aylık kazancı tam 200BIN TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu bugün ekşide okudum, gittiği muzik partilerden, davet edildiği yerlerde aylık tam tamına bu kadar kazanıyormuş. Sizce doğru mu?

• Türk dizilerini izleyen insanlar var ona şaşırıyorum ben. 0 oyunculuk 0 senaryo tamamı aşka dayalı ergenlere göre diziler. ağır ergenlere göre.şarkılar desen iğrenç hadise nedir lan
  • Babadan zengin bu topikler baba parasıyla dj lik yada parti organizasyonu yaparlar anca para parayı çeker ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

Türk dizilerini izleyen insanlar var ona şaşırıyorum ben. 0 oyunculuk 0 senaryo tamamı aşka dayalı ergenlere göre diziler. ağır ergenlere göre.şarkılar desen iğrenç hadise nedir lan

pardon ingiltere prensiyle mi görüşüyorum?
  • Mr.Soylu kullanıcısına yanıt
    hayır %100 has çirkin bir doğu kürdüyle görüşüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Soylu

quote:

Türk dizilerini izleyen insanlar var ona şaşırıyorum ben. 0 oyunculuk 0 senaryo tamamı aşka dayalı ergenlere göre diziler. ağır ergenlere göre.şarkılar desen iğrenç hadise nedir lan

pardon ingiltere prensiyle mi görüşüyorum?

Nick-post

• Yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Soylu

Yani ?

• Kerimcan durmaz adamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittiği her partyi dolduruyor doğaldır kazanabilir. Pek bilinmese de hakan hepcan, halil söyletmez gibi vine fenomenleri de iyi para kazanıyor.
  • NAPAĞK?
  • Kazanan değil kazandıran düşünsün

• quote:

bide odun gibi rol yapmayı bilmeyenler sırf yakışıklı diye parayı götürüyor
  • Ayda 20 kere çıksa günde 5 bin alsa dahi instagram reklamıyla vs kazanır ki artık iyice popüler olduğundan 5 binden fazla alıyodur.

Sen de her şeyini afişe et. Kendine dalga geçirterek popülerleş sen de kazan. Popüler kültürün hassas noktaları var, arkası yiyen giriyor ve kazanıyor. Ne kadar onurlu tartışılır.

• ciiizıs kırayst aşkına kerimcan durmaz kim lo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.