Şimdi Ara

Kennen Tf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kennen tf de etkili mi sizce ?

• Değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamaya bilmediğim halde ilk zamanlarda kafamı duvarlara vurdum, bugün sabah maçımda quadra aldım defolup gittim
    Alışırsan oynarsın hem AD carry hemde AP kasabilirsin, solo top mid bot ne olursa olsun oynar
    TF'lerde iyi işe yarıyor ulti, ama 1 kişiye atanda var tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Oynamaya bilmediğim halde ilk zamanlarda kafamı duvarlara vurdum, bugün sabah maçımda quadra aldım defolup gittim
    Alışırsan oynarsın hem AD carry hemde AP kasabilirsin, solo top mid bot ne olursa olsun oynar

ulti tf de bir kişiye etki ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atkiuv

quote:

Oynamaya bilmediğim halde ilk zamanlarda kafamı duvarlara vurdum, bugün sabah maçımda quadra aldım defolup gittim

Öyle demek istemedim, TF 'de stun vurduğu için ben öyle kullanıyorum sonra E ile üzerlerinden geçip W yapıştırıyorum tekrar stun vuruyor AP kasınca hayvan gibi vuruyor zaten

• değil
  • quote:

quote:

Ulti tf de 1 kişiye vuruyor.Bunu gerçekten inanarak mı söyledin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değil dandik champ zaten 450 olsa almam
  • hiyaaa diye bağırdığında ben direk kaçıyorum.
  • Gördüğüm en UP ult. UP UP kesinlikle buff gerekiyor.

*Çarpılma efekti*
  • quote:

quote:

• Eğer laflar banaysa demek istediğim spec maçlarda tek bir kişiye atan var yani ortada savaş varken yukarıda tank bir heroya atarak ziyan edenleri kastediyorum, kendi tercihleri tabii ben TF 'de atarak stun vs yönden takıma yardım ediyorum. Genelde EW şeklinde kill alıyorum ben, taktik olarak kimseden yardım almadım bu şekilde ilerliyorum,
    quote:

Ultimiz Slicing Maelstorm: Ultimiz Etrafımızda fırtına oluşturur etrafımızdaki şampiyonlara mark storm ekler ki bu bir şampiyon için 3 defa gerçekleşebilir alan içersinde, Ne demek olur bu yani biz savaşa girdik E skilimizle butun şampiyonların içinden geçip W skilimizi bastık sonra ultimizi bastığımızda hepsi stun ve 3 defa vuracağınızdan bir dahaki kullanacağınız butun skiller adamları stunlayacak bir savaşta hangi karakter 2 kere stun kullanabilirki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.