Şimdi Ara

Kendinden küçükler ile üniversite okuma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 95 Aralık doğumluyum ama kimliğe 96 Ocak yazdırmışlar yani 96 doğumlularla birlikte okudum.
    Üniversite sınavına ilk girdiğimde barajı geçemedim ikinci girdiğimde ise bir okula girdim ama pişman oldum tekrar hazırlandım istediğim bölümü kazandım ama yaş 20-21 oldu okul başladı bölümün %70'i 98 doğumlu benden 2-3 yaş küçükler ve bana daha çocuk geliyorlar liseden yeni çıkmışlar ortak bir alandan muhabbet kuramıyoruz üst sınıflar ilede etkileşim zor oluyor kendi kendime çok kızmaya başladım son pişmanlık fayda etmiyor ama keşke ilk senemde kazanıp yaşıtlarımla okusaydım diyorum için için.

Sınava hazırlanan gençlere tavsiyem mümkün olduğunda yaşıtlarınızla okumaya çalışın , çekilmiyor.

Not : mühendislik fakültesi.

• Sorunsallar burada çözüm bulmaz joe.

Here is not ekshi brother.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • so so sorunsal.
  • mühendislik fakültesi demişssin sıkıntı olmaz orda seninle yaşıt da çok vardır hatta senden büyükler bile vardır baya kendi döneminde gelen daha az oluyor mühendisliklerde
  • No no sorunsal

• Benden 4-5 yaş büyük kişiler var,fazla takma kafana , üniversitenin 2.senesi herkes aynı oluyor zaten
  • Valla bizim sinifta 50 yasinda bir adam var tip 3 te okuyor catir catirda sinifi geciyor ortalamasi benden yuksek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam takma kafana 60 yaşında okuyan var
  • Hocam pek sıkıntı olmaz 70 yaşında okuyan var

• Ben de 95liyim okudugum lisans (eem) i birakip istanbulda eem turevi muhendislik okuyacagim ustelik hazirliktan baslayacagim herkes 98li dusunsene iyyk kardesim yasinda

• Aynı mağduriyeti yaşıyorum 4 sene var dönemimdekiler ile aramda. İnan zor psikoloji..

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Anlamsızca güldüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaş o kadar sıkıntı değil gibi yaşamayan bilemez doğrudur aralarında heryerde oldugu gibi velet çıkacaktır ama olgun tiplerde bulunur kanımca.Senin yaşında vardır bir sürü eleman- tekrar o dersi alan vs.
  • Ben de 96 lıyım 99 lularla okuyacağım :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.