Şimdi Ara

kendin serverını seciyosun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi yeni client acılısında bildiginiz gibi server change yeri var benim 2 hesap var otomatik olarak degistirmeden server westte idi ben ordan girdim ilk acc server west e kaydoldu

diger acc ile nordic east e girmeyi denedim ve oldu simdi diger 30 level acc'em east serverında

fakat 1 kere east veya west e girdiniz mi diger servera kayıtlı olan yani ilk girdiginiz server haricinde giremiyosunuz

• ben serverler ilk bölündüğünde west i seçtim change region dan west te login olmaya çalışınca hesabınız buraya kayıtlı değil hatasıyla karşılaştım yani giremedim otomatikmen easti denedim ve girdim yani böyle bişey olucağını sanmam bence herkese seçmek için şans vericeklerdir çünkü ben eastte olmayı seçmedim
  • bende boyle oldu ben almanyada oturuyorum onu da soyliyim avrupaya ozel yapmıs olamazlar zannetmem
  • Valla ben bende olanı söyledim bence seçme hakkı tanıyacaklar ama soru şu ki ne zaman
  • herkez aynı serveri secerse girişteki yogunluk ne olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatoromane

herkez aynı serveri secerse girişteki yogunluk ne olucak

sen secme rahat rahat gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

simdi yeni client acılısında bildiginiz gibi server change yeri var benim 2 hesap var otomatik olarak degistirmeden server westte idi ben ordan girdim ilk acc server west e kaydoldu

diger acc ile nordic east e girmeyi denedim ve oldu simdi diger 30 level acc'em east serverında

fakat 1 kere east veya west e girdiniz mi diger servera kayıtlı olan yani ilk girdiginiz server haricinde giremiyosunuz

ibretlik bilgi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunun ıp adresini bulma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Store'da Other kısmında görülcek server değiştirme ve beğenmezseniz ilerde parayla değiştirebiliyosunuz RP yani ama adamlar bunu storea koymak için serverların düzgün çalıştığına emin olmak istiyomuş yani bikaç gün sonra gelir bence wukong patchiyle beraber olcak
  • Ben İlk West Denedim Ama Girmedi... Herkesin Önceden Belirlenmişti Kanımca...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.