Şimdi Ara

kendimi ölecek gibi hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canım çok sıkkın neşelendirecek kimsem yok fakirim tipsizim yalnızım yetimim asosyalim.işitme engelliym sevgilim yok.tek arkadaşm vardı oda gitti artık :( Yeter çok sıkıldm hayattan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu aralar ben de öyle hissediyom bir kazaya kurban gidecem gibi hissediyom. Ölürsem mezar taşıma yazarsınız ben ölecem ölecem dedimdi inanmadılar
  • Bende sınavı kazanmayıp bunalıma gireceğim

• @muract26 Fakir ol? Tipsiz ol? Ne olacak. Sen benim hayallerimi hiç görmedin değil mi? ... O kadar küçük ki. İşitme engelin için üzgünüm. Sevgilin olmasın boşver, ileride olur. Tek arkadaşım (15 yıllık) beni ne arıyor ne soruyor.

Kazaya kurban falan gitmek yok, aklınızı başınıza alın @çölde bir kum tanesi

Sınav bu, ölüm değil. Bırakın o sizi kazansın, bırakmayın kendinizi @Mr.Loney

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

bu aralar ben de öyle hissediyom bir kazaya kurban gidecem gibi hissediyom. Ölürsem mezar taşıma yazarsınız ben ölecem ölecem dedimdi inanmadılar

Kafan guzelmis kardes ne kullaniyosun bu kafayi yasamak icin

• Bir kac kez intihari bile dusundum ama yemedi , malesef suan bende senin kadar beter olmasada ayni durumda sayilirim,psikolojikmen cokuntudeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

bu aralar ben de öyle hissediyom bir kazaya kurban gidecem gibi hissediyom. Ölürsem mezar taşıma yazarsınız ben ölecem ölecem dedimdi inanmadılar

seretonin geri alım inhibitörü kullandım 2 ay günde 20 mg bıraktıktan sonra bu kafaya eriştim
  • uyuşturucu tarzı şeyler alıp dünyayı unutmakda var ama bunlar kitabıma yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Duman

@muract26 Fakir ol? Tipsiz ol? Ne olacak. Sen benim hayallerimi hiç görmedin değil mi? ... O kadar küçük ki. İşitme engelin için üzgünüm. Sevgilin olmasın boşver, ileride olur. Tek arkadaşım (15 yıllık) beni ne arıyor ne soruyor.

Kazaya kurban falan gitmek yok, aklınızı başınıza alın @çölde bir kum tanesi

Sınav bu, ölüm değil. Bırakın o sizi kazansın, bırakmayın kendinizi @Mr.Loney

Kardeşim iyi güzel yazmışsın da sistemin kurbanısın. Başta birşeylet yanlış gitmiş. Eksikler büyüdükçe büyümüş. Nekadar denesen, çalışsan da olmayabiliyor. Eline mesleğini alamadıktan sonra da yaşadığın hayata yaşanmak denir mi ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: muract26

canım çok sıkkın neşelendirecek kimsem yok fakirim tipsizim yalnızım yetimim asosyalim.işitme engelliym sevgilim yok.tek arkadaşm vardı oda gitti artık :( Yeter çok sıkıldm hayattan.

kendine hobi edin.
    hayatına dair farklılık yaratmak senin elinde. Hiçbir şeyin yoksa, aklında mı yok? Fikir üretmekten, düşünmekten aciz değilsen ümit kesilmez.
    Yaşamak için çok sebep var. Bardağın boş tarafına bakmak kolayı seçmektir. Zor olan o bardağı doldurabilmek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

seretonin geri alım inhibitörü kullandım 2 ay günde 20 mg bıraktıktan sonra bu kafaya eriştim

Hll pnp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.