Şimdi Ara

Kendimi nasıl geliştiririm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ne yapmam lazım arkadaşlar item çıkmayı bile tam kavrayamdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüksek elolu oyuncuların streamlarını izleyerek ordakilerini yapmaya çalış, zaten oynadıkça öğreneceksin, buildler için ise ilk olarak önerilen eşyalardan al oynadıkça buildleri öğreneceksin ve item alırken özel pasiflere dikkat ederek al. Sakın aynı itemden iki veya daha fazla alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Yüksek elolu oyuncuların streamlarını izleyerek ordakilerini yapmaya çalış, zaten oynadıkça öğreneceksin, buildler için ise ilk olarak önerilen eşyalardan al oynadıkça buildleri öğreneceksin ve item alırken özel pasiflere dikkat ederek al. Sakın aynı itemden iki veya daha fazla alma.

Mesela kılıç mı ne aldı. Nasıl kullanacağı mı bilmiyorum öğretecek arkadaşım da yok e heralde 20 yaşında olunca millete de söyleyemiyom lol oynayacam yardım edin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bySıradan

quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Yüksek elolu oyuncuların streamlarını izleyerek ordakilerini yapmaya çalış, zaten oynadıkça öğreneceksin, buildler için ise ilk olarak önerilen eşyalardan al oynadıkça buildleri öğreneceksin ve item alırken özel pasiflere dikkat ederek al. Sakın aynı itemden iki veya daha fazla alma.

Mesela kılıç mı ne aldı. Nasıl kullanacağı mı bilmiyorum öğretecek arkadaşım da yok e heralde 20 yaşında olunca millete de söyleyemiyom lol oynayacam yardım edin diye

İtemi aldığında alır almaz özellikler eklenir. Giriş seviyesinde botlarla ve eğitim bölümlerini oynayarak temel bilgileri öğrenebilirsin, ayrıca lolün forumunda yeni başlayanlar kısmına bakabilirsin.

• fighttasın, bi anda öldün. ulan kim eritti beni diye düşünüyorsun.hemen açıyorsun ölüm özetini, çoğu hasar büyü hasarı ise büyü savunması alırsın, çoğu hasar fiziksel hasar ise zırh alırsın.büyüler mor-mavi, fizikseller kırmızı-turuncu renklerle yazılıyor.beyaz ise true olan, yani hiçbir şekilde zırh,büyü savunması işlemeden direk vuran.onlar içinde can alabilirsin ama fazla true yani beyaz hasar veren karakter yok.true hasar denince akla vayne gelir.

bunun dışında sen fiziksel hasar verıyorsun, garibin zırh kasmış, az vuruyorsun.diyorsunki 250-300 ad var niye az vuruyorum, zırh delmen yok.hemen son fısıltı, kara balta youumu gibi zırh delme veren itemlar alıp hasarını arttırabilirsin.aynı şekilde büyü hasarı verıyorsan ve rakibin büyü savunması itemları almış ise büyü nüfuzu yazan itemları alabilirsin.(örnek olarak verebileceğim itemların türkçeleri aklıma gelmedi).

yeni bir karakter aldın, heyecanlısın hemen deniyim felan.girdin, ne alacağını bılmıyorsun, çoğu zaman önerilen itemlarda çok doğru olmaz zaten.hemen googlea aldığın şampiyonun adını yanınada probuilds yazıyorsun.profesyonel oyuncuların aldığı itemlara bakabılırsın hemde aldığı pota kadar! tabi her maç aynı itemlar alınmaz, dediğim gibi rakibe göre alınır.ama her maç sabit itemlar vardır, jax'a mesela rakipte kim olursa olsun üçlü kuvvet alınır.böyle aklında bir fikir oluşur.

itemlar hakkında bu kada yazabıldım başka birşey aklına takılırsa verebildiğim kadar veririm cevap

• Oyuna master yi ile başlayabilirsin oynun kolay herolarındandır mesela son fısıltı 2300 2300 altın biriktirene kadar lanede durma 875 altın gelince base at kazma itemi al sonraki donusunde diger itemi olan uzun kılıcı al veya sonfısıltı yı bitiricek paran var son fısıltıyı bitir
    İtem dizilimlerini dr mundo oynuyorsan tank cıkmalısın.karsında yetenek gucu vuran hero varsa ruh gomlegi cıkarsın ilk item,karsında fiziksel hasar vuran varsada randuinin alameti cıkabilirsin.her heronun bir çıkılması gereken itemi vardır apc lere rabadon adclere ebedi kılıc gibi.fiddlesticka zhonya cıkmassan fiddlesticks olmaz mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.