Şimdi Ara

Kendimi gereksiz yere kasıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde bu tür rahatsızlıkları kafaya takmayıp zamana bırakıp geçmesini beklemek gerekir ancak artık hayatımı etkilemeye başlayan bir sorun haline geldi.

Önceleri kendimi insanların bulunduğu ortamda sıktığımı sanıyordum sadece ancak şimdilerde anladım ki bu etrafta kimsenin olup olmamasıyla pek alakalı değil.

Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü mezunuyum ve tahmin edeceğiniz üzere bu bölümdeki çoğu şey performansa dayalı. Yani enstrüman derslerinde vs. yazılı şeyler ile değil direkt icra şeklinde sınav oluyorduk. Bu problem başta o derslerde baş gösterdi. Enstrümanı tutarken (viyola) kendimi çok kasma, piyano çalarken parmaklarımı gereksiz sıkma gibi şeyler. Bedensel güçsüzlükten kaynaklandığına kanaat getirip bir süre sonra geçeceğini düşündüm ancak okuldan mezun olalı 2 yıl oluyor ve bende hala aynı problem var.

Şuanda üniversiteye daha iyi bir bölüm için yeniden hazırlanıyorum, piyano çalışmaları yapmaya başladım hocalarımın müşadesi altında. Piyanoda başarı için teknik gerek teknik için rahatlık gerek ve o da bende yok. Türlü türlü çalışmalar denedim ancak kendimi yok yere sıkmaktan kurtaramadım, resmen kontrolsüz bir şey bu.

Araba sürerken, yüzerken, bas gitar çalarken, piyano çalarken, viyola çalarken, resmen istemsiz olarak kollarım vs. taş kesiliyor ve haliyle performans sırasında inanılmaz yorulmaya sebep oluyor bu durum.

Geçenlerde psikiyatriye gittim, durumu anlattım ancak dalgınlık tutunca bazı noktaları es geçtim, sonuç olarak toplum içerisinde sıkıntı çekiyormuşum izlenimi uyandı sanırım doktorda, şuanda Citol adlı ilacı kullanmaya başladım.

Yaşım 19, özgüven adına çok sıkıntılı bir hayat yaşadım bu yaşıma kadar, sanırım bundan dolayı kontrol edemediğim bir takım sıkıntılarım açığa çıktı, ancak bu sıkıntılar uzun vadede hayatımı zehir edecek gibi görünüyorlar bu konuda sizlere danışmak istedim.

Yarın gün içerisinde tekrar psikiyatriye gitmeyi planlıyorum.

Edit : Başlık otomatik düzeltme kurbanı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisherWZ -- 9 Aralık 2014; 16:21:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir psikologa da gidin isterseniz. Yalnızken de oluyorsa işin içinde başka bir şey olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.