Şimdi Ara

Kendimi Geliştirebileceğim Bir Alan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wemmick

quote:

Orijinalden alıntı: x-c9

Bak ben her yaz yaptiklarimi söylüyorum
    Puzzle, tuval yapıyorum yağlı boya , klasikleri oku, kültür sanat bilim dergilerinin hepsi , dil kursu , ve en güzeli sergi ve müzelerin takibi.

Çok güzel fikirlermiş sağol tuval hariç hepsini tuttum gerçekten. Yalnız dil kursu gerçekten geliştiriyor mu? Grammer kolay öğrenilirde speaking ve listening biraz düşük seviyelerdeyim bunlara katkısı fazlaysa güzel olur. Sergi ve müzelerde tek kişi sarmaz arkadaşla daha iyi olur sanıyorum.

Dil evet çok ise yarıyor tabi bazı iyi kurslar için söylüyorum. Bazı kurslar temel olarak konuşmaya dayalı iyi bir kurs seçmen lazım. Hatta tamamen yeni bir dil bile öğrenebilirsin :D ve müze sergiye tek git daha iyi hem biraz düşünürsün hem de kız tavlarsin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satranç
  • Programlama iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

quote:

Arkadaşlar kendimi geliştirebileceğim bir alan arıyorum veya üstüne araştırma yapılabilecek konular da olabilir. Yelpaze geniş ne tür bir konu olursa olsun farklı fikirleri de almak istedim. Örnek vermek gerekirse bilgisayar ile ilgili konular.(Gerçi pek anlamam cazip de gelmiyor zaten) Basit olarak photoshop, bunla ilgili kitaplar okunabilir, dergiler okunabilir, videolar izlenebilir. Dediğim gibi pek bilgisayar konularına sıcak bakmıyorum, örnek vermek için yazdım. Değişik fikirlere ihtiyacım var konu sınırsız önerilerinizi bekliyorum.

spora ne dersin

silah sesleri top sesleri. ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleOfPeace

quote:

quote:

Arkadaşlar kendimi geliştirebileceğim bir alan arıyorum veya üstüne araştırma yapılabilecek konular da olabilir. Yelpaze geniş ne tür bir konu olursa olsun farklı fikirleri de almak istedim. Örnek vermek gerekirse bilgisayar ile ilgili konular.(Gerçi pek anlamam cazip de gelmiyor zaten) Basit olarak photoshop, bunla ilgili kitaplar okunabilir, dergiler okunabilir, videolar izlenebilir. Dediğim gibi pek bilgisayar konularına sıcak bakmıyorum, örnek vermek için yazdım. Değişik fikirlere ihtiyacım var konu sınırsız önerilerinizi bekliyorum.

spora ne dersin

bu arada hocam eğer civarlarda göl felan varsa oraya bisikletle gidip yüzebilirsinde yüzmek yazın hem iyi gelir bisiklette iyidir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EagleOfPeace

quote:

quote:

spora ne dersin

bu arada hocam eğer civarlarda göl felan varsa oraya bisikletle gidip yüzebilirsinde yüzmek yazın hem iyi gelir bisiklette iyidir

Eski nickin niye Çatara Putara o zaman

bkz. "Kenan Komutan"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın spor salonuna bakıcam burada. Aylık 70 TL diye hatırlıyorum. Zayıf biriyim hem de daha dik durabilmek için giydiğim otursa iyi olur. Bakalım ortam nasıl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.