Şimdi Ara

Kendimi çok küçük, değersiz hissediyorum ve değişmesi imkansız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun tiple, parayla, kariyer ile alakası yok. İnsanlar bana göre evrilmiştir ve evrilmeye devam ediyor. Milyonlarca yıl önce dinazorlardan kaçan atalarımı görememek, bundan milyarlarca yıl sonra nasıl bir tür olacağımızı bilememek beni deli ediyor. Hayat belki milyarlarca yıl devam edecek ama ben bunun sadece en fazla 70-80 yılını görebileceğim. Bunu düşününce kafayı yiyiyorum ve kendimi Dünya'da çok ufak değersiz bir canlı olarak görüyorum. Düşünün, sadece bir maymun aç kalmamak için daha uzun yaşayabilmek için yaşadığı zamanda ağaçtan meyveleri toplamak zorundaydı. O yüzden ayakları üstüne bastı ve ellerini yukarı kaldırdı. Bu süreç milyonlarca yıl devam etti ve artık gelecekteki nesiller ayakları üzerinde yürümeyi öğrendi. Sonra o ellerle malzemeler yapmaya başladı. Milyonlarca yıl sonra ben şuan ellerimle klavyeden bu yazıyı yazıyorum. Bunlar hep bir maymunun aç kalmamak için ellerini ağaca kaldırıp meyve toplamaya başlamasıyla oldu. Şimdi 50-100 yıl sonra başka bir tür ortaya çıktığında ona nasıl bir katkı vermiş olacağım ki şu 80 yıllık hayatımda. Çok garip bi hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 7 Ocak 2017; 23:22:28 >

• Hayat boş coş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.