Şimdi Ara

Kendimi çaresiz ve kötü hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allaha şükür maddi bir sıkıntımız yok. Şuan bazı hastane işlerim olduğu için işsizim. İnşallah bir işe gireceğim. Ama ne bileyim kendimi çaresiz hissediyorum.

Ne zaman kafamı yastığa koysam kendi hayal dünyama dalıyorum. Kimi zaman aktör olup oscar ödülünü kazanıyorum kimi zaman yazar olup nobel ödülünü kazanıyorum kimi zaman ise şarkıcı olup erovizyon yarışmasını kazanıyorum.

Evlilik hayalleri kuruyorum. Acaba ailem nasıl olacak. İyi bir eş baba olacak mıyım vs.

İşe girdiğimi hayal ediyorum. Ofiste iyi insanlar var. Onlar beni ben onları seviyorum.

Bazen adalet muhafızı olıyorum. Katil, tecavüzcü vb. suçluları yakalayıp infaz ediyorum. İnfaz etmeden önce "Göreceğiniz son yüz adalet muhafızının yüzü, son ses ise acı çektirdiğiniz insanların çığlıkları olacak" diyorum. Sonra polisler beni yakalıyor seviniyorum. Çünkü hapishane suçlu dolu ve adalet muhafızının kendilerine adalet vermesini bekliyorlar.

Bazen bu anlattıklarım rüyalarıma bile giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hayatta istediğin bir yere gelmek isteyipte gelemediğinden mi böyle düşünüyorsun bilmiyorum ama hiçbir şey için çok geç değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu ara çok mutsuz ve gerginim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.