Şimdi Ara

Kendime gelip silkeleneceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana bugüne kadar her pisliği yapan insanlara bunu ödeteceğim.Bunun için yaşıyorum sadece.İlk bir anlık duygu sanmıştım ama aylardır aklımdan bu tür planlar geçiyor.Genelde insanlar bana bir şey yaptı ben bunun üzerine düşündüm.Veya yapabilecekleri hakkında düşündüm.Şuandan itibaren o kimseler yaptıklarım ve yapabileceklerim hakkında düşünecekler.Ya da bunun için çabalarken öleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elestiren_Adam -- 17 Ekim 2016; 0:37:12 >
  • Biri şunu silksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Biri şunu silksin

Ben faaliyete geçene kadar inanmayabilirsin tabii.
  • En iyi intikam başarıdır.
  • Eğer bir kişiden intikam alacaksan, iki mezar kazman gerekir. Bir rakibin, bir de kendin için. Çünkü kimin kimi alt edeceği bilinmez. Çin atasözü!

En güzeli, şu ölümlü dünyada, Hz. Mevlana felsefesinde rahat, huzurlu ve verimli yaşamak. Intikam sırtında yüktür, altında ezilip, hayatı kendine zehir etme!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Bana bugüne kadar her pisliği yapan insanlara bunu ödeteceğim.Bunun için yaşıyorum sadece.İlk bir anlık duygu sanmıştım ama aylardır aklımdan bu tür planlar geçiyor.Genelde insanlar bana bir şey yaptı ben bunun üzerine düşündüm.Veya yapabilecekleri hakkında düşündüm.Şuandan itibaren o kimseler yaptıklarım ve yapabileceklerim hakkında düşünecekler.Ya da bunun için çabalarken öleceğim.

İntikam alacaksan zekice al, böyle olmayacaksa hiç uğraşma. Alacaksan Monte Kristo Kontu gibi olsun.

Eski bir arkadaş lisedeyken bayağı yakın olan bir kız arkadaşını yıllar sonra konsere çağırmıştı. Kızın bu arada sevgilisi olmuş, onu da getirmiş, benim arkadaşa "benim erkek arkadaşım var, seninle takılamam" demiş sevgilisinin yanında. Arkadaş da bu ikisine küfür etmiş, yok bağırmış falan. Olaydan 5 dakika sonra sanki namusunu temizlemiş gibi bir yüz ifadesiyle "altta kalmadım, intikamımı aldım" diyerek olayı anlatıyor. "Bir önlerinde ağlamadığın kalmış" dedim, "kayıtsız bir yüzle dönüp gitsen daha çok koyardı".

Başkalarına karşı içinde kin büyüteceğine zamanını kendini geliştirmeye harca. Zaten seni sevmiyorlarsa başarın en büyük intikamdır onlar için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.