Arkadaşlar merhaba, Bayağı uzun zamandır girmiyorum foruma. Bir güzellik yapıp öyle geleyim dedim. Birazdan aşağıda vereceğim linklerden eğer linux biliyorsanız tek kullanıcıya sadece 3 cihaz ile" vpn sunucusu oluşturabiliyorsunuz, Linux bilmiyorsanız ben size ücretsiz olarak kuruyorum.Konuyu yükleyeceğiniz vpn servisinin arayüzü ile güncelleyeceğim bilginiz olsun. Ayrıca; bir tane alan adına sahip olmanız gerekli. Çünkü kurulum yaparken sizden alan adı ismi istemekte kurulum sihirbazı. SİSTEM ARAYÜZÜ Sunucu arıyorsanız: lowendstock.com Cheap / Budget VPS List & Comparison Table Bu sitede çok ucuza sunucu bulmanız mümkün ama kalitesini garanti edemiyorum. Aylık 1 dolara bile sunucu var. Zaten vpn için 128mb ram bile yetiyor. Ben kendi vpn sunucumu amazon aws free tier ile kurdum. Işık hızında çalışıyor diyebilirim. VPN Kurulum: bunker.services Install - WarpSpeed Self-Managed WireGuard® VPN Server Control Panel - Bunker bunker.services Install - WarpSpeed Self-Managed WireGuard® VPN Server Control Panel - Bunker https://bunker.services/products/warpspeed/install< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 13 Temmuz 2022; 2:57:29 > |
Bildirim